Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJILI 2. MJESTO
Povratak na članak

Uspjeh Slavena Bilića: WBA se vraća u englesku Premier ligu!

WBA se vraća u Premier ligu nakon dvije sezone u Champinshipu, a Bilićevoj momčadi će to biti 82. sezona u najvišem razredu engleskog nogometa.

Komentari 10

Avatar Edgedancer
Edgedancer
22:53 22.07.2020.

Čestitke!

VL
LE
let3
23:40 22.07.2020.

Svaka čast Biliću mada je imao više sreće nego pameti ovih posljednjih kola.

VL
RE
RedTree
23:34 22.07.2020.

Bravo Slavene, sretno! Tri trenera u ligama peticama, lijepo!

VL
CA
cortesova arkebuza
06:51 23.07.2020.

Način na koji je ušao je ....fenomenalan. Vodio je momčad sa najmanje poraza u Premiershipu. Od 4. kola je bio na prvom ili na drugom mjestu ! 42 kola je bio na jednom od dva mjesta koja vode u Premier League. Bravo Slavene,bravo Krovinoviću kapa do poda !!!

VL
DU
Deleted user
00:41 23.07.2020.

Bravo za Slavena.

VL
Avatar dzambo
dzambo
00:20 23.07.2020.

Dobar je Bilic....i nije da sad WBA ima neku ekipu sa puno zvijezda ali Bilic je iz takvih igraca izvukao maksimumi on ti je od Oktobra od prosle god. drzao cas prvo mjesto cas drugo mjesto....i da nije bilo ovog virusa i igranje ostatka tekmi pred praznim stadionima sigurno bi Bilic sa WBA puno lakse prosao i sigurno bi ima vecu bodovnu prednost a mozda bi bija cak i prvi na kraju...i na kraju sa ovim ulaskom u Premier ligu dosta love ce doci u klub i WBA mora nabaviti bolje igrace da bi komotno igrao u Premier ligi vise godina zaredom...moze rec ko sta hoce ali Bilic postaje sve bolji i bolji trener a u Engleskoj je nateze igrati i trenirati te klubove...jer previse je jake konkurencije..cak ijedan Modric da je ostao u Tottenhamu ili u drugom klubu u Engleskoj ne bi napravio sto je napravio jer jednostavno nema u Engleskoj 2 kluba il ponekad 3 kluba da mogu biti prvi i niko drugi vise kao u Njemackoj, Francuskoj,Italiji,Spaniji gdje u zadnjih 10 i vise god. kotiraju jedna 2 il 3 ista kluba.........

VL
Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
06:51 23.07.2020.

Cijelu sezonu je Bilić sa WBA bio u dvojcu koji ide u najviši razred. Pauza od korone ga je omela, no na kraju je pokazao svu uzbudljivost nogometa kao i svoj dalmatinski temperament i ljudskost iskrenog ljubitelja nogometa, sve u jednom čovjeku. Hrvatska ima i velike igrače i velike trenere. Zadnje kolo je obilježio i Barnsley, mali klub koji se spašavao protiv Brentforda u gostima. I uspio je preskočiti Charlton koji je izgubio od Leedsa i Charlton je ispao iz lige. Ludo zadnje kolo, neizvjesno dok cvijelo nije završilo, ovo je najteža liga na svijetu s 24 kluba, nekoliko dodatnih kupova, cijelu godinu je gužva, nema teže lige od Champions lige na svijetu. Biliću se treba čestitati, kao i mnogi naši sportaši prenio je slavi Hrvatske u svijet. Bravo Slavene Biliću!

VL
ZB
Zoki-Bijela
06:56 23.07.2020.

Cestitke...

VL
SA
sani1
23:21 22.07.2020.

Jedva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.