Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLAD I TALENTIRAN

Uspjeh hrvatskog kluba, uspio je dovesti veliku nadu Crvene zvezde!

Arijan Lakic
Foto: Instagram
02.12.2019.
u 13:07

Momak kojeg su etiketirali Zvezdinim razigravačkim rješenjem za budućnost, igrat će ostatak sezone za Vrijednosnice Osijek, a moguće i još jednu sezonu.

Crvena zvezda, jedini regionalni euroligaš, prepustila je svog talentiranog igrača jednom hrvatskom klubu. Arijan Lakić (19, 199 cm), momak kojeg su etiketirali Zvezdinim razigravačkim rješenjem za budućnost, igrat će ostatak sezone za Vrijednosnice Osijek, a moguće i još jednu sezonu.

“Brokeri” su se etablirali kao klub u kojem se mladi igrači dobro razvijaju pa su se tako ondje razvijali i igrači iz Finske, Slovačke, Izraela, Australije, a sada je tu Novozelanđanin Max Darling (19).

U Osijek su stigla trojica igrača nestale Cedevite, ali i odbačeni Zadrov razigravač Lovre Bašić, trenutačno najbolji asistent HT Premijer lige (9,4). A upravo su dvojica bivših cedevitaša presudila Škrljevu u prvenstvenoj utakmici (108:96). Bek Jordano zabio je sedam trica (29 koševa), a krilni igrač Ćorić ubacio je 27.

Nakon deset odigranih utakmica, Osijek je peti sa skorom 6-4 i puše za vrat četvrtoplasiranoj Gorici.

Komentara 3

CH
che99
08:44 03.12.2019.

da nešto vriedi svakako bi kod vas došao...ajde ne budalite

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
15:13 02.12.2019.

Ne igrajte se,@ Milan Tepić ima da završi na hitnoj

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
13:32 02.12.2019.

Ne razumijem.. Crvena zvijezda? Pa to je u Srbiji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije