Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnijeli dokumentaciju

USKOK upao u Hajduk! Istražuju se poslovanje i transferi kluba

26.05.2016., Split - Novi predsjednik uprave Hajduka Ivan Kos odrzao je konferenciju za medije na kojoj je predstavio dva nova suradnika. Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
15.02.2017.
u 20:03

U Hajduku se ne uzbuđuju, kažu da USKOK stalno navraća u klub i provjerava papire.

Djelatnici USKOK-a u zadnjih desetak dana nekoliko su puta navraćali na Poljud, odakle su odnijeli dokumentaciju vezanu za transfere igrača koji su u Hajduk stigli u mandatu sportskog direktora Gorana Vučevića, pišu 24sata.

Ovo je već treći put u zadnjih godinu dana da je poslovanje Hajduka pod istragom USKOK-a, a do sada nijedna istraga nije rezultirala optužnicom.

U Hajduku se ne uzbuđuju, kažu da USKOK stalno navraća u klub i provjerava papire.

>> Čitavi članak pročitajte ovdje

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
23:00 15.02.2017.

Hvala ti Boże!Nakon 10 godina kampitanja u Dinamu i trażenja dlake ,kojom će pokopati Dinamo,sjetili se navratiti i u najpoštenji klub na svitu !?E,sad ćemo vidit koliko su pošteni?Ne prejudiciram,ali,brate mili svima sole pamet o poštenju a od stoljeća sedmog rade sa blokiranim računom i krše masu zakona ,ali nitko se nije usudio ni pomislitinda njih pročešlja.I onda je došao hajdukovac Plenković! On jest dalmatinac,i hajdukovac,ali nije SDP koji je godinama puštao Hajduku da radi što hoće,a Dinamo pokušavao satrti,uostalom kao i sva vlast tijekom jugoslavenske epohe! Hoćemo kum Ljubu i Brbljića u pržunu !!!

DU
Deleted user
08:26 16.02.2017.

Kako je jučer izjavio viši policijski inspektzor ninjah,u noći 14. veljače istovremeno je provaljeno u prostorije GNK Dinama i HNK Hajduka. Prema prvim informacijama iz MUP-a, iz Dinamovog sefa provalnici su otuđili 2 milijuna kuna, dok su iz Hajdukovih prostorija nestali toster i Titova slika.

HO
Hotspot
08:40 16.02.2017.

kakva divna vijest! napokon će se raščistiti to yugofilsko leglo!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije