Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR - HAJDUK NAMJEŠTENO?

USKOK: Nećemo se zaustaviti na jednoj utakmici

'Za SPORT 260409 ZADAR - HAJDUK  Photo: Dino Stanin/Vecernji list'
'Dino Stanin/Vecernji list'
22.11.2009.
u 17:25

Prvi čovjek NK Zadar Reno Sinovčić nije se osobito zabrinuo tvrdnjama njemačke javne TV kuće ARD o tome da je utakmica na Stanovima između Zadrana i Hajduka, odigrana prošloga proljeća, a koja je završila pobjedom Splićana 0:3, bila namještena.

– Problem je kod nas ako se slučajno dogodi da ulica pogodi neku od svojih brojnih insinuacija o tome da će neka utakmica završiti određenim rezultatom. I tko te nakon toga više može oprati od sumnje... Nama tada preostaje da se svim tim sumnjama i optužbama samo nasmijemo. Odmah bih se odrekao igrača kojem bi se to dokazalo. Svim zadarskim nogometašima zabranjeno je klađenje – zaključio je Sinovčić.

Informacije da je utakmica Zadra i Hajduka u travnju bila namještena komentirao je i tadašnji predsjednik Hajduka Mate Peroš.

– Da smo se bavili tim stvarima, bili bismo prvaci. No nismo! Podržavam svaku istragu koja bi dovela do ljudi što se tim bave i oni zaslužuju najstrožu kaznu – kaže Peroš.

Slično misli i Jako Andabak.

– Dao bih ruku u vatru da se nitko iz našeg kluba ne bavi tim stvarima, no teško je shvatiti gdje su sve prodrli pipci te mafije.

Uskok za sada nije ni potvrdio ni demantirao da je započeo istragu utakmice Zadra i Hajduka, no jasno je naglasio: "Nećemo se zaustaviti samo na istrazi jedne utakmice". (mv/VLM, gš/VLM)

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:20 22.11.2009.

Poštovani Hrvati. Imam za vas novu šalu koja kroži po Sloveniji.. U školi pita učiteljica maloga Ivicu koga on to voli .. I mali Ivica odgovori: Ja ne volim oca, jer je stalno odsutan i na poslovnom putu. A pitaa učiteljica: Voliš li ti svoju majku ?. Ivica odgovara: ne volim ni majku jer ona stalno odlazi od kuče na kavicu sa prijateljicama. Pa upita učiteljica: Pa koga onda ti voliš Ivice ? Dečko odgovori: Ja volim Hrvatsku nogometnun reprezentaciju jer ona ostaje doma... Naka vama bude lijep dan i uspješan tjedan..

MA
matina
21:05 22.11.2009.

kad su slovenci znali igrat nogomet bogu ti tvoga krme veliko.mismo svetinja nogometa u svijetu peno jedna.

OB
-obrisani-
21:30 22.11.2009.

šta ovo znači,bili bismo prvaci da smo namještali,da je prvak namještao,jako kriminal je recimo prodro u privredu,recimo tvrtka dalekovod je pravi primjer,prvo su lažirali poslovne rezultate i time smanjivali vrijeednost dionica dok nisu pokupovali sve kaj su mogli,a onda ste naprivili obrnuto,sve poslove na hrvatskim cestama i željeznici ste dobili na krajnje sumnjiv način

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije