Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lopta s očima

Ušao, dodao, pobijedio: Pogledajte čudesno rješenje hrvatskog reprezentativca

Nikola Vlašić
Foto: Screenshot
1/3
31.10.2019.
u 12:56

Vlašić je u igru ušao tek u 88. minuti, ali i to malo vremena bilo mu je sasvim dovoljno da postane ključni igrač dvoboja

Moskovski CSKA u srijedu je s minimalnih 1:0 u osmini finala Ruskog kupa svladao Ufu, a pogodak odluke krasno je zabio 20-godišnji Jaka Bijol na dodavanje Nikole Vlašića.

Hrvatski reprezentativac odlično je uočio utrčavanje mladoga veznjaka te je s pomoću takozvane lopte s očima izigrao čitavu obranu gostujuće momčadi.

Zanimljivo, Vlašić je u igru ušao tek u 88. minuti, ali i to malo vremena bilo mu je sasvim dovoljno da postane ključni igrač dvoboja u kojem se moskovski klub prilično mučio s trenutačno jedanaestom momčadi ruskog prvenstva.

Slovenac Bijol također je ušao u igru s klupe, a na terenu je sveukupno proveo pola sata.

Komentara 10

Avatar rubinet
rubinet
13:00 31.10.2019.

Dobro dodavanje,ali pogodak je remek -djelo.

PR
prajdali100
15:04 31.10.2019.

Sve super !

RI
river
15:47 31.10.2019.

nedavno sam gledao na tv utakmicu Francuska i juzna Koreja. na sv. prvenstvu isod 17 godina... Iznenadila me je reprezentacija Francuske dva francuza i 9 crnaca iz arike. Oni primjenjuju sistem legije stranaca i u nogometu.. Eto pa prvaci svjetatu.. Eto pa prvaci svjeta su sto da vise kazem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije