Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki navijač crvenih vragova

Bolt: Igrat ću za United, ali tek kada ode Van Gaal

Usain Bolt
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
14.05.2016.
u 16:15

- Godinama navijam za Manchester United. I dalje želim jednog dana igrati za momčad, ali ne dok je trener Louis van Gaal - rekao je Usain Bolt

Jedan od najboljih atletičara svih vremena Jamajčanin Usain Bolt veliki je navijač Manchester Uniteda. Ne skriva želju kako bi jednog dana želio zaigrati za crvene vragove.

- Godinama navijam za Manchester United. I dalje želim jednog dana igrati za momčad, ali ne dok je trener Louis van Gaal - rekao je Usain Bolt. 

Najbolji svjetski sprinter ističe kako je njegov najdraži klub ove sezone imao mnogo uspona i padova.

- Ne mogu reći da sam sretan. Mislim da mnogi igrači ne žele doći u United dok je menadžer Van Gaal. Njegova nogometna filozofija je drugačija od one koju igra Manchester United. Mi smo više napadačka momčad, a on voli kada njegovi igrači imaja više loptu u svom posjedu. Nije loš trener, samo mislim da nije pravi čovjek za Manchester United - istaknuo je Bolt, svjetski rekorder na 100 i 200 metara, te osvajač šest zlatnih olimpijskih medalja, po tri u Pekingu 2008. i Londonu 2012. godine.

>>Usain Bolt šokirao svijet najvulgarnijim plesom ikad

Komentara 3

Avatar Tetec Cinober
Tetec Cinober
20:54 14.05.2016.

Kaj bi igral, koju poziciju? Sprint od gola do gola?

HR
Hrvat700
16:42 14.05.2016.

?

JH
jura10net.hr@gmail.com
08:53 15.05.2016.

zaigraj prvo za veterane MUa, tamo sami slažete taktiku. Probaj na stopera:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije