Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljska utakmica

Urugvaj dva puta vodio, ali se Argentina oba puta vratila

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
19.11.2019.
u 00:14

Strijelci za urugvajsku vrstu bili su Edison Cavani (34) i Luis Suarez (69), dok su za Argentinu zabili Sergio Aguero (63) i Lionel Messi (90+2-11m)

U prijateljskom susretu igranom u Tel Avivu južnoamerički nogometni velikani Argentina i Urugvaj odigrali su 2-2.

Urugvaj je dva puta vodio, no Argentina je oba puta uspjela izjednačiti.

Lionel Messi
1/7

Strijelci za urugvajsku vrstu bili su Edison Cavani (34) i Luis Suarez (69), dok su za Argentinu zabili Sergio Aguero (63) i Lionel Messi (90+2-11m).

Ogledi Argentine i Urugvaja poznati su kao "Clasico del Rio de la Plata", a ovaj derbi najčešće je igrana utakmica u povijesti nogometa. Do sada su igrali 194 puta, Argentina je slavila 89, a Urugvaj 59, dok je 46 susreta završilo bez pobjednika.

Prvi put igrali su u svibnju 1901. godine i bila je to prva nogometna utakmica na svijetu izvan Velike Britanije, a Gauči su slavili s 3-2.

Ključne riječi

Komentara 1

IV
ivanbalic
15:15 19.11.2019.

Perez,je sigurno jedan od najmocniji nogometasa u ovom momentu,igrac decko,strava za gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije