Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Urnebesno! 'Japanac' najavio utakmicu s Hrvatima, a naš tehniko sve tečno preveo

Instagram
15.01.2021.
u 12:38

- Moj kolega je rekao Dobar dan Hrvatska, večeras na RTL televiziji prva utakmica Hrvatska - Japan, navijajte jako jer: Iznad svih - Croatia! - poručili su uoči prve utakmice

Dobar dan, Croatia! - sve je što je bilo iole razumljivo u 'japanskom' jeziku zamaskiranog fizioterapeuta hravtske rukometne reprezentacije Damira Kajbe. 

 

Srećom, njegov kolega iz stručnog stožera Kauboja, tehniko Zdravko Mirilović pojasnio nam je: 

- Moj kolega je rekao Dobar dan Hrvatska, večeras na RTL televiziji prva utakmica Hrvatska - Japan, navijajte jako jer: Iznad svih - Croatia! - poručili su uoči prve utakmice i naravno zaslužili brojne simpatične komentare i puno lajkova na Instagramu. 

Podsjetimo, nakon što je domaćin na otvaranju svladao Čile, a Francuz sui i bez Karabatića starijeg slomili Norvežane u derbiju i jako dobroj utakmici, sve oči se okreću prema hrvatskim dečkima.  Naime, naši momci svoje putovanje u Egiptu kreću protiv Japana, reprezentacije protiv koje je Hrvatska prije 30 godina započela svoju samostalnu rukometnu povijest i reprezentacije koju je na prošlom prvenstvu bez većih problema svladala. 

 

– Japan ne smijemo olako shvatiti. To je reprezentacija koja iz godine u godinu napreduje, a sad ima i ozbiljnog izbornika Dagura Sigurdssona. Gledali smo snimku prijateljskih utakmica Japana s Egiptom i moram priznati da su vrlo dobri - poručio je Lino Červar upozorivši da utakmica neće biti laka, ali da su naši momci itekako spremni na sve. 

Sretno, Kauboji!

Komentara 1

DU
Deleted user
14:35 15.01.2021.

Daj nemoj ... " sad su jako dobri " ako smo pomalo neočekivano već u startu najavili borbu za zlato, Japan nije čak ni prva stepenica već najobičnije zagrijavanje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije