Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA DODJELI TROFEJA

Urnebesna situacija: Krajan podignuo 'salataru', ali ovo nije očekivao

Krajan
Foto: Printscreen
25.11.2018.
u 21:12

Nakon Čilićeve pobjede uslijedila je dodjela trofeja "salatare", a tu smo vidjeli zanimljivu situaciju koja je sigurno nasmijala navijače uz televizijske ekrane.

Hrvatska teniska reprezentacija po drugi je put u povijesti osvojila Davis Cup. Naši su tenisači svladali Francusku u Lilleu zahvaljujući pobjedi Marina Čilića 7-6 (3), 6-3, 6-3 koju je ostvario protiv Lucasa Pouillea.

Nakon Čilićeve pobjede uslijedila je dodjela trofeja "salatare", a tu smo vidjeli zanimljivu situaciju koja je sigurno nasmijala navijače uz televizijske ekrane.

Naime, došao je red na izbornika Željka Krajana da preuzme trofej, no postoje je ispalo i palo na tlo. Marin Čilić brzo je vratio stvari na svoje mjesto pa se slavlje moglo nastaviti.

Komentara 1

ST
stopostohrvat.
22:57 25.11.2018.

jesu li usle i Francuskinje s Makronovom babom, oprostite hocu reci zenom. cudo nine bio i on sto bi ga Kolinda Zazvaljila. A cuo sam da je i Karleusa cestitala sa Ceco zajedno. ako je to istina odricem se cvarkaa nase HR svetinje . ha ha hi hi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije