Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADOST Uoči Barcelonete žapci zazivaju zajedništvo

Uprava je obećala da će nas bolje pratiti

26.02.2009.
u 10:27

Vaterpolstima Mladosti je u ovoj sezoni svaka utakmica važna, no njihov subotnji (18 sati) dvoboj s igračima Barcelonete u petom kolu Eurolige (skupina B) čini nam se doista presudnim. Žapce samo pobjeda ostavlja u igri za prolazak u četvrtfinale, a slamku spasa traže i gosti iz Katalonije.

U tom smislu, na Savi je opet označena uzbuna najvišeg stupnja. Održan je zajednički sastanak uprave, trenera i igrača na kojem su sve tri strane priznale svoje pogreške.

– I mora biti tako jer u utakmici s Barcelonetom ne može biti foliranja. Vidjet će se sve naše slabosti i vrline i meni je drago da se situacija popravlja – kazao je trener Mladosti Ozren Bonačić.

Plaće će, dakle, biti redovitije, a zauzvrat se od igrača traži maksimalan angažman.

– Uprava je obećala da će nas bolje pratiti, i to ne samo financijski. Sad nama igračima preostaje da postignemo onu razinu zajedništva, borbenosti i htijenja koja nas je krasila i prošle godine i da tako ipak ostvarimo ovosezonske ciljeve – istaknuo je kapetan Zdeslav Vrdoljak uz poziv navijačima da podrže mladostaše u ovom presudnom času.

Za utakmicu s Barcelonetom Mladost se pripremala igrajući zatvorene utakmice s Partizanom u Zagrebu. Tako je uzvraćeno gostoprimstvo Beograđanima, o čijoj igri Bonačić ima samo riječi hvale.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije