Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ REZULTATIMA

Uoči ogleda s Rijekom trener europskog suparnika dobio otkaz zbog bizarnog razloga

FILE PHOTO: Europa League - Group L - Manchester United v AZ Alkmaar
Jon Super/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.12.2020.
u 14:40

"Kao klub smo se odlučili za njegov hitni odlazak. U AZ-u želimo trenera koji je potpuno fokusiran na AZ", izjavio je tehnički direktor Alkmaara Max Huiberts

Nizozemski prvoligaš AZ Alkmaar otpustio je u subotu trenera Arnea Slota, iako je klub neporažen u nizozemskom prvenstvu i ima ozbiljne izglede da uđe u šesnaestinu finala Europa lige, nakon medijskih napisa da bi od sljedeće sezone mogao voditi Feyenoord.

Slot je otpušten dan nakon što su se u nizozemskim medijima pojavili napisi da je favorit za preuzimanje Feyenoorda kada njegovu klupu sljedeće sezone napusti Dick Advocaat.

"Kao klub smo se odlučili za njegov hitni odlazak. U AZ-u želimo trenera koji je potpuno fokusiran na AZ", izjavio je tehnički direktor Alkmaara Max Huiberts.

Trener Feyenoorda 73-godišnji Advocaat je ovaj tjedan objavio da na kraju sezone napušta taj klub.

Iz AZ-a su dodali da su najprije razgovarali sa Slotom, a onda donio odluku o smjeni.

Slot (42) je preuzeo AZ prošle sezone kada je bio na vrhu Eredivisie i kada je zbog pandemije koronavirusa sezona najprije prekinuta, a onda i prijevremeno završena.

U nizozemskom prvenstvu AZ je sedmoplasirana momčad bez ijednog poraza, no zaostaje za vodećim Ajaxom deset bodova. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije