Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDVIĐANJA ESPN-a

Unitedu 29 posto šanse osvojiti prvenstvo, Arsenal drugi favorit

Manchester United
Reuters/Pixsell
13.08.2013.
u 15:39

ESPN je napravio više od 10 tisuća simulacija sezone, a favorit za naslov je Manchester United. Crveni vragovi imaju 29 posto šanse obraniti naslov.

ESPN, jedna od najvećih sportskih medijskih kuća na svijetu, uoči nove sezone Premierlige je objavila predviđanja za osvajanje naslova.

Napravili su više od 10 tisuća simulacija sezone, a favorit za naslov je Manchester United. Crveni vragovi imaju 29 posto šanse obraniti naslov.

Zanimljivo, drugi favorit Arsenal s 21 posto šanse da osvoji prvenstvo. Slijedi Chelsea s 20 posto te Manchester City sa 16 posto šanse da skupi najviše bodova. Liverpool i Tottenham imaju po šest posto šanse, a posljednji je Everton Nikice Jelavića s dva posto.

>> Van Persie: Manchester je glavni favorit za osvajanje naslova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije