Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuha se na Old Traffordu

Unitedova zvijezda odbila novi ugovor, ide li doista prema Chelseaju?!

Anthony Martial
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
25.10.2018.
u 19:54

Nije tajna da Mourinho i Martial ne žive u prevelikoj ljubavi.

Anthony Martial, daroviti mladi Francuz koji će početkom prosinca napuniti 23 godine, mogao bi nedugo po rođendanu ipak napustiti Old Trafford. Engleski mediji u četvrtak donose da je odbio novi ugovor Manchester Uniteda, što znači da bi ga klub mogao prodati u siječnju budući da mu važeći završava u ljeto 2019. godine.

Doduše, čelnici Manchestera su dodali i to kako namjeravaju nastaviti pregovore, a ključnu će ulogu u nastavku priče očito imati status Jose Mourinha

Naime, portugalski je strateg ljetos potvrdio da je voljan slušati ponude za Martiala, čime je dao do znanja da ga ne cijeni previše. Da tu nema velike ljubavi, istaknuo je i agent mladog igrača, koji je priznao javnosti da se Francuz nada odlasku. 

Premda su ga britanski mediji uporno gurali prema Chelseaju, do završetka ljetnog prijelaznog roka do tog transfera ipak nije došlo, što ne znači da se potencijalni prosci sa Stamford Bridgea neće ponovo javiti.

Ipak, daleko je još zimski prijelazni rok, te je veliko pitanje i hoće li ga Jose Mourinho dočekati na klupi Manchester Uniteda. Posao mu se opasno trese, a njegov bi eventualni odlazak mogao promijeniti odluku Martiala vezanu uz ostanak na Old Traffordu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije