Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleski Liga kup

United u drami jedanaesteraca izgubio od Derby Countyja

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.09.2018.
u 23:40

Tragičar susreta bio je stoper Phil Jones kojemu je Derbyjev vratar skinuo udarac s bijele točke u osmoj seriji

Jose Mourinho uoči utakmice 3. kola Liga kupa s Derby Countyjem izjavio je kako voli dramu koju kup susreti donose. Dramu ste tražili, dramu ste, gospodine Mourinho, dobili!

Manchester United je ispao iz natjecanja nakon penala. Tragičar susreta bio je stoper Phil Jones kojemu je Derbyjev vratar skinuo udarac s bijele točke u osmoj seriji.

U osnovnom dijelu susreta bilo je 2:2, a i tu smo vidjeli dramu. Bili su crveni vragovi pred ispadanjem i bez jedanaesteraca, ali ih je spasio Fellaini u 95. minuti golom za 2:2. Na kraju se pokazalo, samo je odgodio šok...

>> Pogledajte ljubavnu priču Vanje i Luke Modrića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije