Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENGLESKA LIGA

United i Arsenal remizirali u ludom derbiju, Chelsea izgubio

Premier liga
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.12.2018.
u 23:10

"Topnici" su dva puta vodili, no United se uspio oba puta ekspresno vratiti. Prvi put su izjednačili nakon četiri minute, a drugi put nakon svega 13 sekundi.

U velikom derbiju 15. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United i Arsenal su na Old Traffordu odigrali 2-2, a za iznenađenje kola pobrinuo se Wolverhampton pobijedivši Chelsea sa 2-1.

"Topnici" su dva puta vodili, no United se uspio oba puta ekspresno vratiti. Prvi put su izjednačili nakon četiri minute, a drugi put nakon svega 13 sekundi.

Arsenal je poveo u 26. minuti nakon velike pogreške Davida de Gee. Mustafi je pucao glavom, a španjolskom vrataru je lopta ispala iz ruke. Izjednačio je Martial četiri minute kasnije. Arsenal je u 68. minuti ponovo poveo preko Francuza Lacazettea, no svega 13 sekundi kasnije izjednačio je Lingard. U 71. minuti Aubameyang je imao zicer za novu prednost gostiju, ali se De Gea iskupio za pogrešku kod prvog gola.

Liverpool je na gostovanju pobijedio Burnley sa 3-1 nastavivši lov za vodećim Manchester Cityjem. Zanimljivo, sva tri gola pala su u drugom poluvremenu. Domaćin je poveo u 54. minuti preko Corka, no 'Redsi' su u nastavku okrenuli rezultat, a strijelci su bili Milner (62), Roberto Firmino (69) i Shaqiri (90+1). Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool.

Za iznenađenje kola pobrinuo se Wolverhampton pobijedivši Chelsea sa 2-1 nakon što su gosti vodili do 60. minute utakmice. 'Bluesi' su poveli u 18. minuti golom Loftusa-Cheeka, no domaćin je uspio preokrenuti rezultat u svega četiri minute. Izjednačio je Jimenez u 59. minuti, a tri minute kasnije Diogo Jota je zabio za 2-1. U nastavku susreta gosti su dominirali, ali nisu uspjeli izjednačiti.

Mateo Kovačić je igrao posljednjih 13 minuta za Chelsea.

Na ljestvici vodi Manchester City sa 41 bodom, Liverpool je drugi s dva boda manje, Tottenham na trećem mjestu ima 33 boda, a zatim slijede Chelsea i Arsenal sa po 31 bodom.

REZULTATI:
Manchester United - Arsenal 2-2 (Martial 30, Lingard 69 / Mustafi 26, Lacazette 68)
Burnley - Liverpool         1-3 (Cork 54 / Milner 62, Firmino 69, Shaqiri 90+1)
Fulham - Leicester City     1-1 (Kamara 42 / Maddison 74)
Wolverhampton - Chelsea     2-1 (Jimenez 59, Diogo Jota 63 / Loftus-Cheek 18)
Everton - Newcastle United  1-1 (Richarlison 38 / Rondon 19)
Tottenham - Southampton     3-1 (Kane 9, Moura 52, Son 55 / Austin 90+3)

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije