Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UOČI EURA

Uništili su nam snove 2008. godine! Vatreni protiv starih poznanika, igrat će se u Hrvatskoj

Hrvatska - Slovačka
Foto: Pixsell/Reuters
1/7
24.12.2019.
u 07:30

Zlatko Dalić nakon plasmana tražio je respektabilne protivnike na pripremama, što Turska svakako jest, pa se ovo može smatrati dobrim poslom

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je još jednog protivnika tijekom priprema za Europsko prvenstvo 2020. godine. Vatrenima će se suprotstaviti Turska, a susret će se 1. lipnja igrati u Osijeku.

Taj je dogovor pred realizacijom, nedostaje još samo potpis dvaju Saveza. Turci, koji će na EP-u igrati u skupini s Italijom, Švicarskom i Walesom, pripremat će se u Austriji, a onda će zrakoplovom doltjeti u Osijek na spomenutu prijateljsku utakmicu.

Hrvatskoj će to biti pretposljednja prijateljska utakmica.

Zlatko Dalić nakon plasmana tražio je respektabilne protivnike na pripremama, što Turska svakako jest, pa se ovo može smatrati dobrim poslom. 

Tursku naši navijači pamte još od 2008. godine kada su nas u trileru u Austriji izbacili s Europskog prvenstva. 

Podsjetimo, Hrvatska će odigrati prijateljsku utakmicu s Francuskom u Parizu.

- Drago mi je što vas mogu pozdraviti nakon još jedne krasne godine. Nogomet se potvrđuje kao jedna od najvećih vrijednosti Hrvatske. Naš dres je najbolji poklon svakom strancu. Naši nogometaši su najbolji ambasadori. Drugi žele učiti od nas jer su impresionirani sustavom, to je veliko priznanje za sve nas u nogometu. Naše raspoloženje uvijek ovisi o A reprezentaciji, a ona nas je opet razveselila. Dalić je pomladio momčad, idemo na Euro, zadržali smo kvalitetu. S velikim optimizmom gledamo prema Euru. Čestitam svima. Naš uspjeh nije slučajan, već je plod sustava i dara za momčadske sportove. Mi smo zadržali kontinuitet natjecanja na velikim turnirima, to nije slučajno - rekao je Šuker nakon Skupštine HNS-a.

>>> Pogledajte kamp vatrenih na EURU 2020. 

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije