Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proljeće u Europi

Umro navijač Zvezde: Ludo slavlje na Marakani zasjenila tragedija

08.12.2017.
u 10:22

Unatoč upozorenjima liječnika, navijač je ušao na stadion te preminuo od srčanog udara

Crvena zvezda sinoć je u posljednjem kolu natjecanja po skupinama u Europskoj ligi golom Srnića iz 22. minute pobijedila Köln i nakon 25 godina izborila proljeće u Europi.

Ludo slavlje započelo je odmah na Marakani, igrači su pjevali, skakali i palili baklje s Delijama. No utakmicu su obilježili i okršaji navijača s desecima ozlijeđenih te jedan tragičan događaj.

Naime, 60-godišnji navijač Zvezde iz Stare Pazove unatoč upozorenjima liječnika ušao je na stadion te na kraju preminuo od srčanog udara.

1/0

– Na ulasku u stadion je pao i naša ekipa je čovjeku koji je imao oko 60 godina savjetovala da ne ide na utakmicu. Nije nas poslušao, otišao je na zapadnu tribinu pa mu je pozlilo. Naši anesteziolozi pokušali su mu pomoći, dali smo mu adrenalin, za tri minute smo ga prevezli u centar za hitni prijam, ali bilo je kasno. Preminuo je u 22.10 sati. Najvjerojatnije je otkazalo srce – kazao je liječnik Slobodan Ivanović te dodao:

– Ovo vrijeme je loše za takve pacijente, a i stres je bio velik.

Dodajmo kako će i drugi srpski predstavnik Partizan na proljeće igrati u doigravanju Europske lige.

Komentara 45

KR
kruti193
10:35 08.12.2017.

hvala večernjaku što nas redovno obavještava o novostima vezanim za četničke klubove i njihove navijače-DEKLARIRANE četnike!

FA
fake
11:08 08.12.2017.

Iako nema koristi ponovo ću priupitati VL, nisu li nam četnici u Domovinskom ratu počinili nebrojena zlodjela po Hrvatskoj?Zaslužuje li ovaj hrvatski narod nakon svih patnji i muka da svakodnevno na hrvatskom portalu gleda četnički avatar za kojeg su uvijekk vezani komentari puni mržnje prema Hrvatima? I sada tzv. pripadnik "niže rase" piše o srbiji do Tokija.Dokle više VL? Mislite li da bi netko sa avatarom Ante Pavelića mogao pisati i pola minute po srpskim portalima?

MA
mariofox1979
10:54 08.12.2017.

i opet natpis VUKOVAR na ćirilici 😠 i golman poslije utakmice za zastavom cz sa natpisom KNIN isto na ćirilici... kakvi pacijenti hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije