Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odazvao se domovini

Umjesto na potpisivanje ugovora otišao je na ratište: Kapetan uzeo pušku u ruke!

Varazdat Haroyan
Foto: Reuters/Pixsell
30.09.2020.
u 13:08

Haroyan (28), koji je igrao protiv Zmajeva i čuvao Edina Džeku u kvalifikacijama za Euro, krenuo je u rat protiv Azerbajdžana i već se uz brojne suborce nalazi na nekom od ratišta

Kapetan nogometne reprezentacije Armenije Varazdat Haroyan trebao je ostvariti transfer karijere, no umjesto toga odlučio je otići u rat za svoju domovinu.

Haroyan (28), koji je igrao protiv Zmajeva i čuvao Edina Džeku u kvalifikacijama za Euro, krenuo je u rat protiv Azerbajdžana i već se uz brojne suborce nalazi na nekom od ratišta.

Njemu je nakon tri godine istekao ugovor s ruskim Uralom i sve je dogovorio sa liderom ciparske lige AEL iz Limassola kojeg s klupe vodi nekadašnji reprezentativac BiH Dušan Kerkez.

No, predsjednika AEL-a Alexisa Kougiasa jučer je nazvao Haroyanov menadžer i priopćio mu šokantne vijesti.

- Haroyan neće doći na potpis ugovora. Nadam se da ćemo surađivati u budućnosti, ali on ne zna kada će opet igrati nogomet. On se odazvao općoj mobilizaciji, uzeo pušku u ruke i ide braniti svoju obitelj i svoj narod - priopćio je Haroyanov menadžer odluku iskusnog stopera koji je za reprezentaciju Armenije odigrao do sada 52 utakmice.

Danas je četvrti dan rata Armenije i Azerbejdžana u spornoj regiji Nagorno-Karabah, a situacija na terenu je sve teža.
 

 

Ključne riječi

Komentara 6

SA
SamoIstina
13:25 30.09.2020.

Mora se stati turskom, muslimanskom zulumu na rep!

BE
bezvrijedanyugodinar
13:50 30.09.2020.

Naši nogometaši '91 su pobjegli kao rakova djeca

TT
TTjac
21:56 01.10.2020.

Tak su i naši nogometaši, a i predsjednik i premijer isto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije