Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA - ŠKRLJEVO

Uljarević protiv kluba koji ga je olako pustio

Karlo Uljarević
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
17.01.2019.
u 07:00

Nakon što je Cibona predložila da Karlo ide na posudbu u Hermes, igrač se s time nije složio te je putem svoje agencije zatražio raskid ugovora koji je istjecao 2020. godine

Tek što je zaigrao za novi klub, Karlo Uljarević (20, 188 cm) ima priliku dokazati bivšem klubu da se prevario što ga je olako pustio. Uljarevićevo Škrljevo večeras gostuje (18 sati) kod Cibone u kojoj je on proveo šest godina.

Nakon što je Cibona predložila da Karlo ide na posudbu u Hermes, igrač se s time nije složio te je putem svoje agencije zatražio raskid ugovora koji je istjecao 2020. godine i pridružio se treneru Damiru Rajkoviću, s kojim je osvojio U-20 europsko srebro. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije