Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška ozljeda

Ukrajinski vratar upitan za Euro nakon loma kostiju lica

dikan
NI Syndication/Pixsell
01.04.2012.
u 23:41

Andriju Dikanu u sudaru s Aleksandrom Keržakovim slomljeno je više kostiju lica, a zaradio je i potres mozga.

Andriju Dikanu, vrataru moskovskog Spartaka i ukrajinske reprezentacije, u opasnosti je nastup na Europskom nogometnom prvenstvu nakon što se ozlijedio na prvenstvenoj utakmici protiv Zenita iz St. Peteburga.

U službenoj izjavi kluba rečeno je da je Dikan pretrpio višestruke prijelome kostiju lica i potres mozga nakon što ga je koljenom pogodio napadač Zenita Aleksandar Keržakov.

No, unatoč teškoj ozljedi i jakim bolovima, ukrajinski je vratar nastavio utakmicu još 10 minuta nakon sudara s Keržakovim, ali je ubrzo zatražio izmjenu.

- On se trenutačno nalazi pod prismotrom neurokirurga i neuropatologa i vrše se pretrage kako bi se što točnije utvrdilo njegovo stanje - piše na službenoj klupskoj stranici.

- Ne osjećam se loše u ovom trenutku. No, osjećam bol i vjerojatno ću trebati operaciju. Doktori su mi rekli da je potrebno barem mjesec dana da mi zacijele kosti u licu i čeljusti - istaknuo je Dikan.

Novi je to udarac ukrajinskoj reprezentaciji, koji su već ostali bez Šahtarova vratara Rybke koji je dobio dvogodišnju suspenziju zbog dopinga.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije