Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORAJU U KARANTENU

Ukrajinski Karpati rekorder s 25 zaraženih koronavirusom

Koronavirus i nogomet
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
03.06.2020.
u 00:02

Karpati je priopćio da su podvrgli igrače i osoblje testiranju prema vlastitoj želji, a upozorili su i druge klubove da budu jednako odgovorni

Čak 25 igrača i klupskog osoblja ukrajinskog nogometnog prvoligaša Karpatija zaraženo je koronavirusom, čije je ovaj klub postao svojevrsnim svjetskim rekorderom, a zbog čega će cijela ekipa morati provesti 14 dana u karanteni, objavio je AFP. 

Sve utakmice ovog kluba u sljedeća dva tjedna su odgođene, kao što je to bio slučaj i s nedjeljnim dvobojem protiv Mariupola. Bude li karantena dala rezultata, Karpati bi sljedeći nastup, prvi u nastavku prvenstva, trebao imati 20. lipnja. Sa samo 14 bodova iz 23 utakmice Karpati se nalazi na začelju ljestvice ukrajinskog prvenstva.

Prošlog tjedna je objavljeno kako je u klubu nekoliko pozitivnih na Covid-19, ali da nitko od njih nema nikakve simptome. Karpati je priopćio da su podvrgli igrače i osoblje testiranju prema vlastitoj želji, a upozorili su i druge klubove da budu jednako odgovorni.

Ukrajina je zabilježila 24.320 zaraženih, a 727 osoba je preminulo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije