Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dotrajalo zdanje

Ukrajinci u šoku na što je nalik Maksimir, pročitajte kako su ga opisali

Maksimir
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/4
06.11.2019.
u 11:22

Na ukrajinskim su portalima osvanule i fotografije očajnog stanja doma hrvatskog prvaka

Otkako su doputovali u Zagreb, ukrajinski novinari marljivo i vrlo objektivno izvještavaju o večerašnjoj utakmici.

Svojim su čitateljima prenijeli sve što su mogli i znali o Dinamu i hrvatskom nogometu, a u oko im je upalo, žao nam je što moramo reći tako, maksimirsko ruglo. Baš kao svojedobno Talijanima uoči gostovanja Atalante.

Tako su na tamošnjem portalu Sport upravo osvanule fotografije oronulih maksimirskih tribina, konstrukcija koje ne ulijevaju povjerenje da će izdržati susret, a dopisnik spomenutog portala uz doista otužne prizore napisao je sljedeće rečenice:

– Maksimirski stadion, smješten odmah uz istoimeni park, ostavio je na nas pomiješane emocije. Glavnu nogometnu arenu u Hrvatskoj teško je nazvati modernom i komfornom. Nema krova, tribine su udaljene od igrališta, te je očito da je rekonstrukcija stadiona očajno potrebna. Sadašnje stanje stadiona osobito je depresivno po kiši – napisao je taj novinar, pa ipak pronašao je i ljepšu stranu priče.

Doduše, u ljudima koji taj dotrajali stadion pohode.

– S druge strane, Maksimir je kultno mjesto. Strastveni Dinamovi navijači uvijek na njemu stvaraju nezaboravnu atmosferu. Također, dom je hrvatske nacionalne reprezentacije, te je praktički neosvojiva utvrda – ističe u članku naslovljenom "Uporna bitka na hrvatskoj kiši".

>>> Očajno stanje Maksimira

Ključne riječi

Komentara 103

Avatar rubinet
rubinet
11:34 06.11.2019.

Pa mogao bi i NK Dinamo izdvojiti dio za tekuće održavanje iz onih milijunskih transfera .

TO
torente
12:34 06.11.2019.

Sta nije Bandic prije 100 godina obecao stadion? Šta ga košta obecat ovcama?

DA
davorin956
11:50 06.11.2019.

Da nismo imali na vlasti Sdrp i kradeze danas bi imali moderan stadion.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije