Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDE KROJE SASTAV

Ukrajinci na Engleze bez Čigrinskog

Dmitro Čigrinski
Reuters
28.09.2009.
u 09:46

Katalonski dnevnik Sport otkrio je da je 23-godišnji ukrajinski stoper Barcelone Dmitro Čigrinski istegnuo ligamente koljena nastupajući za katalonski nogometni klub prošloga vikenda.

Barcelona je u dvoboju petog kola Primere pobijedila Malagu na gostovanju s 2-0, a ovoljetno je pojačanje iz Šahtara moralo napustiti igru u desetoj minuti drugog poluvremena. Prema pisanju Sporta, ozljeda će ga s travnjaka udaljiti tri tjedna.

Barceloni će nedostajati samo jednu utakmicu, onu prvenstvenu sljedeće subote na Nou Campu protiv Almerije. U Ligi prvaka ionako nema pravo nastupa za europske prvake s obzirom da je ove sezone već nastupao za Šahtar u trećem pretkolu.

Ozbiljno će zato nedostajati ukrajinskom izborniku Oleksiju Mihajličenku u kvalifikacijskom dvoboju za Europsko prvenstvo protiv Engleza za dva tjedna.

Na travnjak bi se mogao vratiti nakon reprezentativne pauze, 18. listopada, kada Barcelona gostuje kod Valencije u sedmom kolu Primere.

Maradona umjesto Coloccinija pozvao Demichelisa     
Izbornik argentinske reprezentacije Diego Maradona uputio je pozivnicu Bayernovu obrambenom nogometašu Martinu Demichelisu (28) nakon što mu se ozlijedio Fabricio Coloccini (27).

Stoper Newcastle Uniteda ozlijedio se nastupajući u subotnjoj utakmici druge engleske lige (Championship).

Demichelis, zadnji vezni ili srednji obrambeni igrač minhenskog Bayerna, nije nastupao od drugog kolovoza, kada je ozlijedio gležanj igrajući u prvoj Bayernovoj službenoj utakmici sezone, kup-dvoboju kod niželigaša Neckarelza.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije