Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SP U-20

Ukrajina svjetski prvak, Boban se oprostio od Fife posljednjim potezom

Zvonimir Boban
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
15.06.2019.
u 23:15

Za Južnu Koreju nastupio je Hyun-Woo Kim, igrač Dinama koji nastupa za drugu momčad

U finalu Svjetskog nogometnog prvenstva U-20 koje se igralo u Poljskoj slavila je Ukrajina koja je s 3:1 bila bolja od Južne Koreje.

Južna Koreja povela je u petoj minuti pogotkom Lee Kang-ina iz najstrože kazne, a u 35. minuti izjednačuje Supriaga. Isti igrač u drugom poluvremenu dovodi Ukrajince do vodstva, a konačnih 3:1 postavio je Tsitaišivili u posljednjim sekundama.

Jedini strijelac za Južnu Koreju u finalu Lee Kang-in osvojio je nagradu za najboljeg igrača turnira, a nagradu mu je uručio Zvonimir Boban koji se tim potezom oprostio od Fife prije odlaska u Milan.

Za Južnu Koreju nastupio je Hyun-Woo Kim, igrač Dinama koji nastupa za drugu momčad.

>>> Pogledajte što je Zvone Boban izjavio nakon humanitarne utakmice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije