Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Casillasova djevojka izvrijeđala Ronalda

Ujfalušiju prijeti 12 utakmica zabrane

'Barcelona\'s Lionel Messi reacts after sustaining an injury in the final minutes of their Spanish first division match against Atletico Madrid at the Vicente Calderon stadium in Madrid September 19,
'PAUL HANNA'
21.09.2010.
u 15:54

Engleski savez suspendirao je Arsenea Wengera za jednu utakmicu i kaznio s 8000 funti zbog vrijeđanja suca susreta sa Sun'landom.

Brutalni prekršaj Atleticova stopera Ujfalušija nad Leom Messijem, koji je samo čudesnom srećom prošao bez teškog prijeloma gležnja, članovi disciplinske komisije mogli bi suspendirati čak za 12 utakmica. Osim o Ujfalušiju, u Španjolskoj se ovih dana mnogo priča i o djevojci Ikera Casillasa. Prekrasna Sara Carbonero, novinarka španjolske televizije, u jednom intervjuu raspričala se o Portugalcu Cristianu Ronaldu.

– Ne morate biti psiholog da biste shvatili kako je Ronaldo sebičan i samodopadan. Oduvijek je bilo tako – kazala je, između ostalog, Sara te se pohvalno izrazila o Joseu Mourinhu, treneru madridskog Reala.

A druga dama napravila je šou na Otoku. Riječ je o Melissi Castagnoli, sada već bivšoj djevojci Marija Balotellija.

Melissa je Balotellija ostavila u posebno pripremljenoj televizijskoj emisiji, pred milijunskim auditorijem. Napadač Manchester Cityja samo se smješkao, a sve je kulminiralo kada je talijanski nogometaš razbio skupocjeni automobil Audi R8.

Komentara 6

DA
Dario--
18:32 21.09.2010.

Ako je ovo za 12 utakmica,onda je Krunoslav Jurčić zbog brutalnog uklizivanja u prsa Goce Sedloskoga sa obadvije noge na prvenstvenoj utakmici,Croatia-Hajduk 2:1(9mj.1996) zaslužio najmanje 12 godina suspenzije!!

ŠI
šimuka
17:11 21.09.2010.

Takve mesare treba trajno protjerat iz nogometa.

XY
xyxyxy
19:44 21.09.2010.

Kad se radi o Messiju, sve se službe dignu na noge i prijeti se svim mogućim kaznama. Da se radilo o nekome drugome, onda bi to bilo samo dio sporta, nezgodan trenutak...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije