Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Namještanje utakmica

Uhićeni nogometni suci na ispitivanju u Osijeku

Sudac
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/2
28.06.2017.
u 10:54

Sumnjiči ih se za davanje i/ili primanje mita i namještanje rezultata na nogometnim utakmicama.

Nogometni suci i sportski aktivisti, privedeni u velikoj akciji u Brodsko-posavskoj županiji, od utorka popodne pristižu na ispitivanje u prostorije USKOK-a u Osijeku. Ispitano ih je taj prvi dan 15 od ukupno 21, a istražitelji su na poslu, doznajemo, "zaglavili" do 23 sata. 

Preostali osumnjičenici u srijedu ujutro su dovedeni u Osijek. No, kako doznajemo, većina ih je i puštena kući. Još nitko nije priveden na Županijski sud u Osijeku, radi odlučivanja o istražnom zatvoru. No, to ne znači da ni neće biti priveden. 

Sumnjiči ih se, podsjetimo, za davanje i/ili primanje mita i namještanje rezultata na nogometnim utakmicama.

Komentara 4

KU
kupatilo
11:26 28.06.2017.

Oni financiraju torcidu.

AS
atilla sb 1986
13:18 28.06.2017.

A onaj sto stoji iza njih?

DU
Deleted user
11:05 28.06.2017.

to je Sirkanova skola....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije