Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POLJOPRIVREDNIK' U MUTNOM

Uhićen bivši nogometaš Juventusa i Intera

Carabinieri Station Shut Over Torture Claims - Italy
Maule Maurizio/ABACA/PIXSELL
16.02.2021.
u 23:04

Policiju je alarmirala povećana aktivnost koja se odvijala u napuštenoj kući i udvostručena potrošnja snage električnog brojila

Bivši nogometaš Juventusa, Intera i Rome Luigi Sartor (46) uhićen je nakon što je policija iz Parme otkrila da je u napuštenoj seoskoj kući u Lesignanu Palmiji uzgajao 106 sadnica marihuane.

Talijanska novinska agencija Ansa, pozivajući se na lokalne novine Gazzetta di Parma, izvijestila je da je Sartor planirao proizvesti najmanje dva kilograma droge zajedno s 46-godišnjim suučesnikom Marcom Mantovanijem.

Policiju je alarmirala povećana aktivnost koja se odvijala u napuštenoj kući i udvostručena potrošnja snage električnog brojila. Agenti financijske policije su prije desetak dana simulirali rutinski pregled automobila bivšeg nogometaša i otkrili aromu marihuane u vozilu, izvijestila je Ansa.

Za Juventus je Sartor igrao od 1992-94 i odigrao samo jednu utakmicu, dok je za Inter nastupio 23 puta. 

Luigi Sartor, koji je tijekom svoje nogometne karijere također nosio majice Parme, Vicenze, Genoe i Verone, iskoristio je svoje pravo na šutnju tijekom saslušanja pred sucem. 

Sartor je bio jedno od imena u aferi "calcioscommesse" - dogovaranja rezultata nogometnih utakmica u talijanskim ligama,

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije