Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARCELO LIPPI

Ugledni trener jasno poručio što misli o igranje EP-A dok je koronavirus prijetnja

Marcelo Lippi
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.03.2020.
u 08:33

Bivši trener Juventusa, Intera, Napolija i Atalante smatra kako bi odgoda EURO-a omogućila da se barem spase nacionalna prvenstva

Ne razumijem kako se može razmišljati o održavanju Europskog prvenstva ovoga ljeta, kazao je legendarni talijanski nogometni stručnjak Marcelo Lippi u razgovoru za Repubblicu.

- Ne razumijem kako se može razmišljati o igranju Europskog prvenstva u lipnju ili olimpijskih igara u Tokiju u srpnju i kolovozu  kazao je Lippi koji je za kormilom talijanske reprezentacije osvojio svjetski naslov 2006. godine.

- Igrajmo EURO iduće godine, ali ne sada, ne pod svaku cijenu i tko zna kako -dodao je Lippi.

Bivši trener Juventusa, Intera, Napolija i Atalante smatra kako bi odgoda EURO-a omogućila da se barem spase nacionalna prvenstva.

- Prvenstva bi trebala biti prioritet -kazao je Lippi dodavši: - Ako se za mjesec, mjesec i pol situacija promijeni, prvenstva se mogu normalno nastaviti.

Lippi je posljednjih godina radio u Kini, prvo kao trener Guangzhou Evergrandea (2012-14), a zatim i kao izbornik kineske vrste (2016-19).

- Kina je uspjela u borbi s koronavirusom, a vjerujem kako ćemo i mi to učiniti s puno strpljenja i pažnje - rekao je.

>>>> Pogledajte što je o COVID-19 u studiju Večernji TV-a rekao znanstvenik Ivan Đikić


 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije