Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE VIJESTI

Ugledni list objavio nešto što se nikako neće svidjeti Luki Modriću!

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
29.03.2019.
u 19:18

Ugledni francuski dnevnik L'Equipe objavio je stoga kako bi sastav kraljevskog kluba mogao izgledati na ljeto. U udarnoj momčadi nema hrvatskog kapetana Luke Modrića za kojega se navodi da bi se mogao preseliti na klupu.

Real Madrid ove je sezone doživio rezultatski krah pa još uvijek aktualni prvak Europe priprema rekonstrukciju momčadi na ljeto.

Trener Reala Zinedine Zidane imat će u ljetnom prijelaznom roku na raspolaganju 500 milijuna eura za igračka pojačanja, a na vrhu liste želja su Kylian Mbappé, Eden Hazard i Paul Pogba, objavili su u petak španjolski mediji.

Ugledni francuski dnevnik L'Equipe objavio je stoga kako bi sastav kraljevskog kluba mogao izgledati na ljeto. U udarnoj momčadi nema hrvatskog kapetana Luke Modrića za kojega se navodi da bi se mogao preseliti na klupu.

U momčad su ubačena pojačanja - De Ligt, Pogba, Rabiot, Mbappé, i Hazard - Real bi iduće sezone prema L'Equipeu bi trebalo izgledati ovako:

Vratar: Keylor Navas 
Obrana: Marcelo, Sergio Ramos, De Ligt, Carvajal
Vezni red: Pogba, Casemiro, Rabiot
Napadači: Mbappé, Benzema, Eden Hazard

>> Pogledajte Modrićevo upozorenje nakon poraza od Mađarske

Ključne riječi

Komentara 12

PI
pinkec
20:24 29.03.2019.

To bi se Večernjem listu sigurno svidilo, zato i "navijaju" protiv Luke , kao i sve ove godine, ali uzalud, jer je Luka sve moguće trofeje dobio!

Avatar Idler 3
Idler 3
19:25 29.03.2019.

Pogba, Casemiro, Rabiot je "rudarska" vezna linija kojoj fali upraf Luka malke isturen.....il bi Hazard trebal igrat malke povučenije.....sam se onda napad drukče treba slagat.....uglavnom još jen "stručan" članak o nogometu !!!

Avatar Melankolija
Melankolija
19:56 29.03.2019.

Isuse, kao potrositi ce 500 milja eura i nastaviti igrati sa Benzemom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije