Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jesen za zaborav

Ugledni list nazvao Hrvata promašajem, je li pogriješio što je dolazio?

Ante Rebić
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
1/3
26.12.2019.
u 07:00

Splićanin je od dolaska u Italiju do danas skupio skromnu minutažu, a posljednje je četiri utakmice odgledao s klupe

Ante Rebić pamti puno bolje dane. Svoju sreću u Milanu zasad nije pronašao, a veliko je pitanje i hoće li jer su talijanski mediji počeli nagađati da njegov klub gleda kako ga bezbolno vratiti u Eintracht s posudbe.

Splićanin je od dolaska u Italiju do danas skupio skromnu minutažu, a posljednje je četiri utakmice odgledao s klupe.

Naravno da su to primijetili i novinari La Gazzette dello Sport, koji su u presjeku 2019. godine Rebića prozvali jednim od najvećih promašaja.

Uz njega su na neslavan popis uvrstili i Lazara (Inter), Hirvinga Lozana (Napoli), Adriena Rabiota (Juventus) i Pedra (Fiorentina), a svoj su video naslovili pitanjem - "tko ih je vidio"?

Situacija u svakom slučaju ne veseli izbornika Zlatka Dalića nekoliko mjeseci uoči početka Eura, pa možda i on potiho navija da Rebić nađe neko sretnije rješenje.

Jer osim što Rebić ne igra, AC Milan se nalazi u totalnom rasulu i trenutačno je od njega ostalo samo slavno ime. 

Nakon 17 odigranih utakmica je tek na jedanaestoj poziciji, a u posljednjem je kolu primio čak pet komada od Atalante na gostovanju.

Zbog toga čelnici kluba navodno razmišljaju o tome da pod svaku cijenu u klub vrate Zlatana Ibrahimovića, što bi po Rebića bila samo još jedna otežavajuća okolnost.

Komentara 12

NI
Nini istrijan
22:01 26.12.2019.

Ja mislim obrnuto tj.dolazak Ibre ce biti sansa Rebicu da pronadje sebe i ja mislim da je ce to biti vrlo dobro za njega.

Avatar Sajko
Sajko
09:04 26.12.2019.

samo se nadam da ce dalic pobijediti svoj ego i staviti brekala u prvih 11. zao mi je ali rebic nije igrac za udarnu postavu

AN
anto32
08:17 26.12.2019.

Nije Splicanin nego Imocanin.Ante Rebic je iz Imotskog.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije