Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Put po Engleskoj

Ugasio se olimpijski plamen, no imaju rezervni u spremniku

Olimpijski plamen
Reuters
21.05.2012.
u 14:52

Zbog tehničkih problema plamen se ugasio u Devonu, no nakon što su ponovo zapalili plamen na baklji nastavio se put prema Londonu

Olimpijski plamen se prvi puta ugasio U Devonu prilikom njegovog puta po Velikoj Britaniji prema Londonu. Baklju je držao britanski paraolimpijac David Follett kada se plamen ugasio.

- Plamen se ugasio zbog tehničkih problema na baklji. To se može dogoditi iz više razloga, kao što je na primjer vjetar ili kiša. - izjavio je glasnogovornik odbora za organiziranje olimpijskih i paraolimpijskih igara u Londonu.

Kako bi se doskočilo tom problemu, orginalni plamen se drži u posebnim spremnicima te je moguće ponovno zapaliti baklju  s olimpijskim plamenom što je i bilo učinjeno u Devonu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije