Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve je prodano

UFC 198 rasprodan, Miočića će dočekati 45 tisuća euforičnih Brazilaca!

Stipe Miočić
Facebook/Stipe Miočić
01.04.2016.
u 09:56

Osim borbe za naslov, kao pravi mamac za fanove se pokazao prekršt UFC-ovih zvijezda, među kojima dominiraju one s brazilskog područja.

Jučer smo pisali o tome kako je u samo 90 minuta službene prodaje planulo 32 tisuće ulaznica, a danas se dogodilo ono što se i očekivalo – Arena da Baixada stadion je rasprodan i Stipu Miočića će 14. svibnja dočekati 45 tisuća euforičnih Brazilaca, piše Fight Site.

U utorak je krenula pretprodaja ulaznica koja je bila rezervirana fanove Atletica Paranaensea, nogometnog kluba iz Curitibe. Prodaja se nastavila idućeg dana i nakon samo 90 minuta službene prodaje je planulo sveukupno 32 tisuće ulaznica, a do jučerašnjih popodnevnih sati je nestalo svih 45 tisuća traženih papirića.

Osim borbe za naslov, kao pravi mamac za fanove se pokazao prekršt UFC-ovih zvijezda, među kojima dominiraju one s brazilskog područja. Posjećenost najvećeg brazilskog borilačkog eventa je ovime još više učvrstila svoju poziciju na trećem mjestu najposjećenijih UFC-ovih priredbi, odmah nakon australskog UFC-a 193 (56 214) i kanadskog UFC-a 129 (55 724).

>>Miočića će dočekati pun stadion, UFC 198 za samo 90 minuta ušao u povijest!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije