Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAO ZA 13 SEKUNDI

Conor McGregor ovo nije mogao ni zamisliti, do titule stigao jednim udarcem!

Conor McGregor
Foto: Fight Site
1/2
13.12.2015.
u 12:40

Jedan udarac bio je dovoljan! Niti jedan prvak nije pao brže, a kamoli najuvjerljiviji u povijesti UFC-a. Toliko se dugo čekala borba koja je na kraju trajala samo 13 sekundi. Jer, Jose Aldo se poskliznuo

Fantastična predstava zbila se u Las Vegasu, a UFC sad ima nove prvake u perolakoj i srednjoj kategoriji. To su Conor McGregor i Luke Rockhold, koji su prekidima savladali dosadašnje prvake - Josea Alda i Chrisa Weidmana.

Jedan udarac bio je dovoljan! Niti jedan prvak nije pao brže, a kamoli najuvjerljiviji u povijesti UFC-a. Toliko se dugo čekala borba koja je na kraju trajala samo 13 sekundi. I na kraju se dogodilo ono što je Conor McGregor najavljivao, ali rijetko tko mu je vjerovao. Potpuno je pomeo i osramotio Josea Alda te postao jedini pravi prvak u UFC-ovoj perolakoj kategoriji.

Deset sekundi borci su se gledali, a onda obojica istovremeno krenuli krošeom, a samo par desetinki sekunde ranije sjeo je onaj Conora McGregora. I taj je bio dovoljan. Kvalitetno je sačekao fintu i pokušaj Alda te pogodio lijevom rukom, koja još jednom donosi veliku pobjedu za najveću svjetsku MMA zvijezdu. Nažalost po Frankiea Edgara, ovako brz završetak borbe traži samo jednu stvar - revanš! Jer ovo ipak nije bila borba, ovo je bio jedan trenutak nepažnje Alda i ogromnog talenta Conora McGregora.

>> Više o UFC 194 čitajte na Fight Site

>> Ovako izgleda kad borac od 66 kilograma krene na diva od 180 kilograma

Komentara 5

ED
Edomajka
14:46 13.12.2015.

Hvala na claknu.

ED
Edomajka
14:46 13.12.2015.

Hvala na claknu.

ML
Mladenac
17:43 13.12.2015.

Dobre borbe, same ne moj revansa, to nema smisla kad nije ni bio kontest. Nek se Aldo oporavi i nek se potrudi da dobije jos jednu sansu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije