Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog koronavirusa

Uefin predsjednik nije odbacio tu mogućnost vezanu za Euro 2021.

Aleksander Čeferin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
16.05.2020.
u 14:02

Odgođeno prvenstvo trebalo bi se održati od 11. lipnja do 11. srpnja sljedeće godine

Predsjednik Europskog nogometnog saveza (UEFA) Aleksander Čeferin ne odbacuje mogućnost da se EURO 2020., koji je odgođen za 2021. zbog pandemije izazvane širenjem koronavirusa, održi na manje od 12 stadiona koliko ih je bilo u originalnom planu.

"U načelu je naša namjera da ostanemo u istim gradovima. Zasad smo još uvijek u razgovorima", izjavio je Čeferin za televizijski kanal BeIN Sports.

>>>> Pogledajte luksuzni kamp vatrenih na EURU 2020.

"Sve imamo dogovoreno s devet gradova, a s tri još postoje neki problemi. Nastavljamo s razgovorima i želimo održati natjecanje u 12 gradova. Ako ne budu svi spremni, možemo igrati u njih deset pa i manje."

Jedan od spornih gradova mogao bi biti španjolski Bilbao, čiji su se čelnici izjasnili da možda neće biti sposobni ugostiti predviđene utakmice.

Glasgow i London, u kojima bi svoje utakmice u skupini D protiv Engleske, Češke i reprezentacije iz dodatnih kvalifikacija trebali igrati hrvatski nogometaši, nisu među spornim gradovima.

Odgođeno prvenstvo trebalo bi se održati od 11. lipnja do 11. srpnja sljedeće godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije