Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKID NATJECANJA

Uefa zbog koronavirusa povlači drastične mjere: Neće se igrati Liga prvaka?!

Liga prvaka
Foto: DPA/Pixsell
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
10.03.2020.
u 11:26

Uefa razmišlja o drastičnim mjerama, odnosno o prekidanju Lige prvaka i Europske lige. Odigrale bi se još utakmice osmine finala i onda bi se natjecanja obustavila.

Francuski nogometni prvak PSG objavio je da će pristup stadionu Parku prinčeva za uzvratni susret osmine finala Lige prvaka protiv Borussije iz Dortmunda, koji se igra u srijedu, imati samo pet medijskih koja drže prava prijenosa, a koje će odabrati Uefa.

Još u ponedjeljak pariška policija objavila je kako se utakmice PSG – Borussia mora igrati bez gledatelja zbog opasnosti od širenja koronavirusa, a francuska je vlada donijela odluku kako se do 15. travnja zabranjuju javna okupljanja s više od 1000 osoba.

"Pristup Parku prinčeva imat će samo pet medija koji imaju prava, a koji će to biti, odlučit će Uefa", objavio je PSG.

Iz pariškog su kluba dodali kako neće biti održane konferencije za medije kako prije, tako i poslije utakmice.

U prvoj utakmici u Dortmundu Borussia je pobijedila s 2:1.

Liga prvaka neće se igrati?

A TalkSport piše, pozivajući se na španjolske medije, da Uefa razmišlja o drastičnim mjerama, odnosno o prekidanju Lige prvaka i Europske lige. Prema istom izvoru, odigrale bi se još utakmice osmine finala i onda bi se natjecanja obustavila.

U međuvremenu je stigla odredba da će se susret između Barcelone i Napolija, koji je na rasporedu idućeg tjedna, igrati bez gledatelja. Navijači ne mogu ni na večerašnju utakmicu Valencije i Atalante.

Ključne riječi

Komentara 4

VK
vječni krojf
14:58 10.03.2020.

Najbolja odluka je da se prekine natjecanje u L.P. EL.Kako bi se sada moglo odigrati osminefinala tako bi onda mogli i dalje nastaviti.Posteno i najsigurnije odmah prekinuti i to bi bilo za sve jednako.Zdravlje je ipak vaznije od nogometa.

BO
bombaatomska
13:23 10.03.2020.

Bolje nastaviti s navijaćima bez igrača sva natjecanja.

Avatar kesizubac
kesizubac
12:01 10.03.2020.

Duboko, duboko udahnimo, i zadržimo udah slijedećih godinu dana......, A onda tko živ tko mrtav......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije