Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISPRED MARAKANE

Uefa se oglasila zbog tenka iz Vukovara, odgovor je bizaran

27.08.2019.
u 17:54

Uefa ne gleda blagonaklono na političke poruke na utakmicama, ali je u ovom slučaju liberalnija. Možda zbog toga što tenk nije na stadionu nego ispred njega.

Na stadionu Crvene zvezde u Beogradu uz mural ratnom zločincu Ratku Mladiću u ponedjeljak je - tenk.

 Da, crveno-bijeli klub postavio je tenk uoči večerašnje utakmice s Young Boysima i borbe za ulazak u skupinu Lige prvaka.

Na tenku stoji natpis "sjeverna armija", a u beogradskom klubu smatraju da simbolizira borbu. Marakana od sada ima još jednu atrakciju, naveli su iz Crvene zvezde.

"U pitanju je stari zaplijenjeni tenk iz Vukovara", navodi Informer pa nije čudo da Hrvati ovo smatraju provokacijom.

Osim toga, danas je na spornom tenku osvanuo ukras u vidu klupskih obilježja beogradskog kluba

A sada se o svemu neformalno oglasila i krovna europska organizacija. Uefa ne gleda blagonaklono na političke poruke na utakmicama, ali je u ovom slučaju liberalnija. Možda zbog toga što tenk nije na stadionu nego ispred njega.

"Tenk ispred stadiona nije problem sve dok se ne puca iz njega", poručili su iz Uefe za švicarske medije.
 

Ključne riječi

Komentara 59

DU
Deleted user
18:26 27.08.2019.

btw... a gdje su levičari da osude?..Mladić je ratni zločinac, oslikano pola stadiona ... a kad dijete na nekom zidu na kraju sokaka nacrta kukasti križ ili U, tjedan dana histerije.. 😁

Avatar heyhay
heyhay
18:12 27.08.2019.

S tim dokazuju svijetu da je bila velikosrpska agresija na Hrvatsku , kad pobjegneš s tenka u ratu i skočiš na traktora , moraš se slikat opet na tenku kad nema rata .

IN
inot
19:07 27.08.2019.

Marakana u beogradu ...samo si tepajte,zna se gdje je Estádio do Maracanã.A kaj se tenka tiće....Tko se tenka laća, traktorom se vraća

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije