Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nisu samo baklje

Uefa pokrenula postupak protiv HNS-a, tereti nas se i za rasizam!

Hrvatski navijači
Foto: Reuters/PIXSELL
1/20
18.06.2016.
u 14:12

Hrvatska je nedavno žestoko kažnjena zbog ustaškog skandiranja na prijateljskim utakmicama protiv Izraela i Mađarske.

Uefa je danas i službeno otvorila disciplinski postupak protiv HNS-a, a to je objavila na svojim službenim stranicama. U njihovu kratkom priopćenju stoji da se Hrvatski nogometni savez tereti zbog bacanja pirotehničkih sredstava i drugih predmeta u teren, nemira u gledalištu te rasističkog ponašanja.

Navodno je među našim navijačima viđena zastava sa slovom "U" , pjevale su se pjesme neprimjerenog sadržaja, ali ipak će najveći teret našem Savezu biti huligansko ponašanje - bacanje pirotehničkih sredstava u teren i prekid susreta.

Postupak je pokrenut i protiv Turske, čiji su navijači također bacali baklje i druge predmete u teren tijekom utakmice protiv Španjolske. 

Odluku za oba slučaja Uefina Disciplinska komisija donijeti će u ponedjeljak, 20. lipnja, dan prije utakmice protiv Španjolske.

Hrvatska je nedavno žestoko kažnjena zbog ustaškog skandiranja na prijateljskim utakmicama protiv Izraela i Mađarske. Dobila je dvije kazne bez gledatelja i 150 tisuća švicarskih franaka.

Komentara 42

DU
Deleted user
14:38 18.06.2016.

Navodno je viđena zastava sa slovom U...Ovo za ozbiljno ili imaju input gospodina Goldštajna Dokumente seke i brace Pusić Platforme Kulturnjaka i ostalih velikohrvata!

CI
cincokapulicaf
14:17 18.06.2016.

Delač navodno? Jeli to novinarstvo? Ne bih se čudio onome čemu se intimno nadaš.

DU
Deleted user
14:28 18.06.2016.

ovo je sramota od kontrole jucer u Saint-Etienne moglo se unijeti sto zelis nije cudo da je ovako zavrsilo i jos kad vidid ds te pretrazuju oni odvratni tipovi s bradama smuci ti se zivot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije