Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA SLIKA

Uefa oštro upozorila i kaznila Dinamo, treba ih shvatiti ozbiljno!

Bad Blue Boysi u Mađarskoj
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/6
17.10.2019.
u 18:52

Kako je kazna uvjetna Dinamo će imati podrški u utorak u Harkivu protiv ukrajinskog Šahtara, a bez podrške će ostati ako se neredi ponove u narednih godinu dana.

Uefa je Dinamo kaznila uvjetnom jednogodišnjom kaznom zabrane prodaje ulaznica svojim navijačima za jednu gostujuću utakmicu.

Kao razlog se navode neredi koje su navijači plavih radili na gostovanju kod Manchester Cityja na Etihadu u drugom kolu Lige prvaka kada su bacali sjedalice i uništavali imovinu na utakmici koju je Dinamo izgubio 2:0. 

Također, klub iz Maksimira će morati uplatiti 20 tisuća eura, a kroz 30 dana moraju dogovoriti sa Cityjem popravak štete na Etihadu. Ni Englezi nisu prošli bez kazne, oni će zbog ponašanja svojih navijača platiti 15,750 eura

Kako je kazna uvjetna Dinamo će imati podrški u utorak u Harkivu protiv ukrajinskog Šahtara, a bez podrške će ostati ako se neredi ponove u narednih godinu dana. 

Dinamo gostuje u 18.55 sati kod Šahtara.

>>> Pogledajte reakcije igrača Dinama nakon pobjede nad Atalantom


 
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Graničari Stari
Graničari Stari
19:49 17.10.2019.

UEFA i FIFA su prvenstveno korumpirane organizacije kojima je lopovluk u krvi, a sad su se na drugom mjestu počeli glupirati s tim izigravanjem lijevo liberalnih ministranata. Ovo je nevažno. Neš ti. A kad drugo nakon što je nevažno je da su ti gledatelji Citija prvi počeli i gađali Bovse pivom i kikirikijem ili čim iznervirani valjda dobrim navijenjem kojeg oni kao umjetni arapski klub nemaju. Na sve to se uključuju ovi interventni pikzibneri iz UEFA.e sa svojim bedastoćama.

DU
Deleted user
19:12 17.10.2019.

Mamić je kriv.

IV
ivanbalic
06:06 18.10.2019.

Bravo za UEF-u,samo udri po dzepu,30 tisuca eura kazne,pa onda steta kad bude sanirana,bice zasigurno 50 tisuca eura,jer englezi su poznati po skupoci na stadionima,i jos u roku od godine ako banditi naprave nesto,onda ce Dinamo igrati tekmu bez gledatelja,tako se to radi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije