Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ždrijeb LP-a i EL-a

Dinamo u sljedećoj rundi može izvući Zvezdu, Rijeci 'prijeti' Gzira

Rijeka - Varaždin
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
21.07.2019.
u 13:40

Hrvatski prvak Dinamo bi u slučaju ispadanja od gruzijskog Saburtala u 2. pretkolu Lige prvaka također nastavio natjecanje u Europi u 3. pretkolu Europske lige

Prođe li Dinamo gruzijski Saburtalo u trećem pretkolu Lige prvaka može igrati s Crvenom zvezdom, Mariborom, PAOK-om... No to su samo neki od mogućih suparnika s kojima bi hrvatski prvak mogao igrati.

Preskoče li plavi sljedeću prepreku bit će nositelji i u idućoj utakmici. U ponedjeljak će se održati ždrijeb trećeg pretkola Lige prvaka (12 sati) i Europske lige (12.25). 

Rijeka - Varaždin
1/4

Izbori li Dinamo sljedeću rundu njegovi potencijalni suparnici su: PAOK, Qarabağ - Dundalk, Maribor - AIK, Crvena zvezda - Helsinki, Maccabi Tel-Aviv - Cluj, Valletta - Ferencváros.

Europski nogometni savez objavio je pet podskupina za ždrijeb 3. pretkola Europske lige koji će se održati u ponedjeljak čime su skraćeni popisi eventualnih suparnika preostalih hrvatskih predstavnika.

Tako je hrvatski doprvak Rijeka, koja će se u natjecanje uključiti u 3. pretkolu, uvrštena među nositelje skupine 4, a jedan od mogućih suparnika joj je i malteška Gzira United koja je u 1. pretkolu senzacionalno izbacila splitski Hajduk. Naravno, Gzira United bi prethodno u 2. pretkolu trebala izbaciti i latvijski Ventspils.

Rijeka - Varaždin
1/7

Uz pobjednika para Ventspils - Gzira United, mogući suparnici Rijeke su i bolji iz ogleda mađarskog Fehervara i lihtenštajnskog Vaduza, pobjednik susreta između norveškog Haugesunda i austrijskog Sturma, bolji iz dvoboja turskog Malatyaspora i slovenske Olimpije te gruzijske Čihure i škotskog Aberdeena.

Osijek, koji će u 2. pretkolu za protivnika imati bugarski CSKA iz Sofije, će u slučaju prolaska u 3. pretkolo biti podnositelj u skupini 5, a mogući suparnici bit će mu češki predstavnik Sparta iz Praga, grčki AEK iz Atene te bolji iz susreta španjolskog Espanyola i islandskog Stjarnana, slovenskih Domžala i švedskog Malmoa, crnogorske Budućnosti i ukrajinske Zarje te ruskog Arsenala iz Tule i azerbajdžanskog Nefčija.

Hrvatski prvak Dinamo bi u slučaju ispadanja od gruzijskog Saburtala u 2. pretkolu Lige prvaka također nastavio natjecanje u Europi u 3. pretkolu Europske lige.

Njegovi mogući suparnici u tom slučaju bili bi poraženi iz susreta Tre Pennea iz San Marina i litvanske Suduve, poljskog Piasta i latvijske Rige, armenskog Ararata i gibraltarskog Lincoln Red Impsa, islandskog Valura i bugarskog Ludogoreca te HB Torshavna s Farskih Otoka i Linfielda iz Sjeverne Irske.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar rubinet
rubinet
16:33 21.07.2019.

Rijeci 'prijeti' Gzira ....Ako se susretnu ,Rijeka će im dati 5 komada..

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:17 21.07.2019.

To bi bilo super jer 2 x 45 min možeš pisat na portalu svašta, redakcija uživo prijenos prati 😂

SP
Savski_pijesak
23:18 21.07.2019.

Dinamo partizan 5 0 jos se sjecam , bilo bi dobro ali prije ce bit Helsinki. I da dr Franjo na tribinama a klub se zove CROATIA al to je smetalo "mafija to smo mi " . Treba osnovat nacionalnini klub iza kog ce stati domoljubi (ako ih nema u Hrvatskoj mi izvana ce mo financirat)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije