Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz finala LP

Uefa bira gol sezone: Među kandidatima i fenomenalne Mandžine škarice

Real - Juventus, Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
10.08.2017.
u 23:37

Glasovati mogu svi na službenoj stranici Uefe.

Mario Mandžukić u finalu Lige prvaka postigao je fenomenalan izjednačujući pogodak (1:1) protiv Reala koji na kraju nije pomogao njegovom Juventusu da osvoji naslov. No, taj trenutak ostat će u vječnoj uspomeni kao jedan od najboljih u povijesti finala elitnog natjecanja.

I baš su te Mandžine škarice među kandidatima za Uefin gol sezone. Glasovati mogu svi na službenoj stranici, a nakon nešto manje od tri tjedna kad se glasovanje zatvori, Uefa će proglasiti pobjednika.

U izboru za najljepši gol sezone u Ligi prvaka Mandžo je završio drugi.

OVDJE pogledajte sve golove i glasujte za najljepši!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije