Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Udruga 'Dinamo to smo mi'

'Igrači Dinama nisu dobili novac za prva tri mjeseca, a zaslužili su ih'

Dinamo to smo mi
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
1/3
31.03.2020.
u 08:54

Nakon što je Dinamov savjetnik, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, objavio poruku 'Štedi se kad se ima, a ne kad se nema!', od Udruge je stigao odgovor

Udruga 'Dinamo to smo mi' je novom objavom dala objašnjenje za jedan dio svog posta na svojoj Facebook stranici kao odgovor Zdravku Mamiću koji je javno objavio primanja trenera Nenada Bjelice i njegovog stručnog stožera.

Sinoć je Dinamov savjetnik, bjegunac od hrvatskog pravosuđa, objavio poruku 'Štedi se kad se ima, a ne kad se nema!', na što je Udruge također odgovorila: 'Krade se kad se ima, a ne kad se nema!'.

>> VIDEO Podrška hrvatskih sportaša

Evo i obrazloženja Udruge 'Dinamo to smo mi' u vezi rečenice koja je izazvala raspravu na društvenim mrežama:

'Dobro vam jutro želimo.

Potaknuti brojnim upitima nakon jučerašnjeg posta, odlučili smo pojasniti jednu rečenicu u našem odgovoru bjeguncu od hrvatskog pravosuđa odgovornom za ukradenih 330 milijuna kuna iz Dinama.

Napisali smo: "Isto tako zbog aktualne situacije igrači i stručni stožer su pristali na prvotno smanjenje ugovora, da bi uprava bez razgovora to smanjenje jednostrano drastično povećala, ali i odlučila da im neće isplatiti ono što su zaradili".

Mnogima je za oko pao zadnji dio rečenice. Prema informacijama koje su nam potvrđene s nekoliko strana, Uprava Dinama (iako tvrdi samovoljno kao da su zbilja neki faktor, a jučerašnja Facebook objava iz emigracijskog press ureda u Bosni i Hercegovini im je pokazala gdje im je zapravo mjesto) je igračima uskratila isplatu onog što su sami zaradili u protekla dva i pol mjeseca.

Naime, igrači Dinama primanja dobivaju kroz mjesečne isplate, ali i kroz rate (ne, te rate nisu premije, već dio ugovorenog iznosa za koji igraju u Dinamu). U Dinamu su odlučili kako rata za prvo tromjesečje neće biti igračima isplaćena iako su je oni u siječnju, veljači i polovici ožujka zaradili i to priopćili igračima sa stavom da "će biti tako ili nikako".

Pozivamo Upravu Dinama da objasni zašto se povukao takav potez da se ne isplaćuje igračima ono što su već zaradili i zašto im se zabranio javni nastup?'

"Zajedno za Zagreb"

Donacije za uplatitelje iz Hrvatske uplaćuju se na račun: HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5371 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke, na broj računa IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

"Hrvatska protiv koronavirusa"

Donacije za uplatitelje iz Republike Hrvatske uplaćuju se na račun HR1210010051863000160 Državni proračun Republike Hrvatske s pozivom na broj odobrenja: HR68 5380 - OIB uplatitelja.

Donacije za uplatitelje izvan Hrvatske uplaćuju se na račun Ministarstva financija kod Hrvatske narodne banke na broj računa: IBAN: HR12 1001 0051 8630 0016 0

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
09:09 31.03.2020.

ratni profiter se javlja iz bih!vrati se zdravko!kak su te šviceri skužili,lopino!😂😂😂😂😂

ZD
Zdravkecmali
14:39 31.03.2020.

Vidi ovih licemjernih zgubidana, do prije nekog vremena su im vikali da su preplacene pičkice, vracali im dresove a sad se kao bore za njihova prava. Kao I dobar dio novinara koji su se nabacivali blatom po hns-u I dinamuu pa je doslo SP pa se dinamo nadovezao svojim uspijesima I vjerovatno su se grizli u sebi. A sad su ponovo izasli iz svojih jazbina. Pitanje za sve: jel taj dinamo s neba pao!? Jel taj Bjelica sam dosao u.dinamo? Jel.on doveo sve te igrace, izuzev 2-3 igraca na kojima je on inzistirao? Iako mu nitko ne spori velik dio zasluga za ostvareni rezultat.

DH
dalibor.hren
10:14 31.03.2020.

Lopove, vrati se, u Lepoglavi je upražnjeno mjesto, otišao je Dragan!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije