Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ SRPSKOG TABORA

Udovičić: Uvažavamo jedni druge

Mladost Partizan (1)
Antonio Bronić/Pixsell
19.01.2012.
u 10:15

– Hrvatska ima odličnu momčad, a Pavić zna biti motor ekipe – kaže srpski žabac.

U prva dva kola EP-a u Eindhovenu i Hrvati i Srbi postigli su po dvije pobjede, no naši su susjedi imali više problema. Posebno u dvoboju s Njemačkom (13:12), koji su jedva priveli kraju. Zbog isključenja i treće osobne pogreške Srbi su ostali bez šestorice igrača i da je utakmica potrajala malo dulje...

Jasno, u srbijanskim su medijima za sve okrivili loše suđenje (Mađar Vogel i Azerbajdžanac Koganov) pa se zbog toga nisu previše bavili utakmicom s Hrvatskom. No zabilježili smo nekoliko zanimljivih izjava. Mladostaš Vanja Udovičić istaknuo je:

– Utakmice s Hrvatima uvijek su važne iako ova nije presudna. Respektiramo jedni druge. Hrvatska ima odličnu momčad. Kad Pavić ima svoj dan, pravi je motor za ekipu koja tad može biti strpljiva.

Filip Filipović suigrač je Buriću i Suknu u Pro Reccu.

– Drago mi je što je Burić potpuno ozdravio, on je odličan i u obrani i u napadu. Hrvati igraju strpljivo, ne srljaju, polako lome suparnika, Crna Gora je odolijevala tri četvrtine, a potom je pala. Izbornik Dejan Udovičić dobro je proučio igru našeg sastava:

– Kad je Dobud u igri, sve ide na njega. Kad ga nema, razlika u kvaliteti nadoknađuje se ulaskom Muslima na dva metra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije