Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj trakavice

Udovičić u Mladosti, predstavljanje u 14 sati

'11.09.2010., Zagreb -  LEN EP u vaterpolu, utakmica za 3. mjesto muskih reprezentacija Srbije i Madjarske.  Vanja Udovicic.  Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
16.09.2010.
u 09:10

Bio sam sretan kada sam shvatio da je Mladost u stanju ispuniti sve moje zahtjeve. Kada su stigla jamstva, nije bilo povratka – kazao je srbijanski kapetan Udovičić.

Neizvjesnost vezana uz dolazak srpskog vaterpolskog reprezentativca Vanje Udovičića (28) u Mladost privedena je kraju.

Ostala je tek formalnost te bi najbolji igrač Europskog prvenstva danas u 14 sati  potpisuje ugovor sa zagrebačkim klubom.

– Poslali smo mu prijedlog ugovora te ga je on načelno prihvatio. Trebamo još samo uskladiti neke sitnice, no 99 posto je sigurno da će danas i potpisati ugovor – potvrdio je direktor Mladosti Tomislav Družak, ali nije želio otkriti koliki će godišnji ugovor Udovičić imati.

No, nagađa se da je riječ o 100 tisuća eura po sezoni. Osim Zagrepčanima, Udovičić je svoje usluge nudio i Savoni, Olympiakosu, Jugu, Budvi i hercegnovskom Jadranu.

Navodno je prvo tražio 150.000 eura po sezoni, no kada je shvatio da toliko ne može dobiti, snizio je cijenu. Vaterpolisti Mladosti tako su u zadnji tren pojačali svoju momčad jer rok za prijavu igrača za sezonu 2010./2011. istječe danas u ponoć.

Igrački će Vanja neosporno puno donijeti Mladosti. Sad još samo ostaje vidjeti kako će zagrebačka publika primiti srpskog kapetana koji ima hrvatsko podrijetlo.

Dolazak Udovičića potvrda je i da Mladost ima namjere vratiti trofej za hrvatskog prvaka od Juga koji je dominirao posljednjih godina. U cijeloj priči nejasno je samo otkud Mladosti novac s obzirom na to da su posljednjih godinu dana imali financijskih teškoća.

– Od svih ponuda zagrebačka je bila najbolja. Dao sam im svoje uvjete i čekao odgovor. Kada su stigla jamstva da će sve ispuniti, odlučio sam prihvatiti ponudu Mladosti – kazao je Udovičić.

a Kapetan vaterpolske reprezentacije Srbije, vaterpolist Vanja Udovičić (28) u karijeri je sa svojom reprezentacijom osvojio po dva zlata na SP-ima i EP-ima, srebro i broncu na olimpijskim igrama, a kao igrač Pro Recca bio je dva puta prvak Europe.

Ključne riječi

Komentara 7

SR
Srbijanac
14:15 16.09.2010.

Nije vazno koje je on nacionalnosti. To ne odredjuje bilo ciji kvalitet. Ono sto je fakat jeste da je Udovic kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije i da je jedan od najboljih svetskih vaterpolista

ZB
Zlatko-Banja Luka
12:28 16.09.2010.

Nema on naše porijeklo, to pokušavamo da od Srba prisvojmo njega kao što smo pokušali sa Teslom, Maljkovićem, Kukočem i Draženom Petrovićem.

ZB
Zlatko-Banja Luka
12:23 16.09.2010.

najbolji na svijetu, bez ikakve dvojbe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije