Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA VIJEST

Udovičić ostaje član Mladosti

'14.11.2010.,bazen na Mladosti, Zagreb - 1. kolo vaterpolske Eurolige, Mladost - Partizan.Vanja Udovicic. Photo: Antonio Bronic/PIXSELL'
'Antonio Bronic/PIXSELL'
11.08.2011.
u 15:23

Ponajbolji svjetski vaterpolist Vanja Udovičić ostat će plivati na bazenu kraj Mladosti i sljedeće sezone.

Kako smo i najavili, Vanja Udovičić ostat će vaterpolist Mladosti i u sljedećoj sezoni. Dogovoru koji su u utorak postigli Vanjin otac Davor i dopredsjednik Mladosti Boško Lozica blagoslov su dali Uprava Mladosti a očito i sam Vanja, pa je on potvrđen.

Ugovor će biti potpisan kad reprezentativac Srbije dođe u Zagreb i priključi se pripremama Mladosti, što će se najvjerojatnije dogoditi 22. kolovoza.

Dotad će se Vanja odmarati, prema nekim informacijama u Istri, prema drugima u Grčkoj.

Ključne riječi

Komentara 1

mučki_đubrivoje
16:38 11.08.2011.

neka, Hrvatska Hrvatima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije