Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost

Udovičić: Da mi u Zagrebu nije dobro, ne bih produljivao ugovor

Mladost Partizan (1)
Antonio Bronić/Pixsell
14.05.2012.
u 10:17

– Džaba je što ja želim ako oni ne žele – kaže ponajbolji europski vaterpolist

Vaterpolisti Mladosti praktično su kopirali prošlu sezonu: osvojili su hrvatski kup i u Oradei zauzeli treće mjesto u Europi.

– Da, ali s manje novca – pripomenut će direktor Boško Lozica.

Njega sad očekuje mukotrpan posao da zadrži jednoga od najboljih igrača Vanju Udovičića, kojemu je istekao ugovor. Kapetan srbijanske reprezentacije i sam je po sebi kvaliteta, ali uvelike pomaže i podizanju ostalih igrača.

Vanja o sezoni koja je za mladostašima kaže:

– Za nama je uspješna sezona unatoč igračkim promjenama (otišli su Muslim i Buljubašić, op. a.), napravili smo veliki rezultat, nije to bilo lako ponoviti. Bitno je da nismo nazadovali i da su mnogi igrači napredovali. Naravno, može se razgovarati o nekim utakmicama koje smo slabije odigrali...

Kako ocjenjujete završni turnir u Oaradei?

– Final Four pokazao je trenutačno stanje i u hrvatskom i u europskom vaterpolu. Drago mi je da smo u jakoj konkurenciji ponovili lanjski rezultat. S obzirom na situaciju u kojoj se nalazi Mladost, s obzirom na iskustvo koje imaju ovi igrači, to je veliki uspjeh. Jer, bez obzira na nas nekolicinu starijih, bez obzira što mnogi osporavaju naše neiskustvo, mi smo ipak u cjelini neiskusna momčad. I zato mi je drago da su veliki doprinos dali igrači od kojih se očekivalo mnogo manje.

Ostajete li u Mladosti?

– Ne znam, znate li možda vi? Tek je prošlo nekoliko sati od prošle sezone. Ja sam profesionalac, prvo izvršim preuzete obveze, a potom pregovaram o novima. Vjerojatno će doći do pregovora.

A želite li vi ostati?

– Džaba je što ja želim ako oni ne žele.

Dobro, ali ako vi želite, već je pola posla obavljeno.

– Želio bih ostati. Nadam se da tako razmišljaju i u klubu, da imamo iste želje, da ćemo se naći.

Čujemo da imate ponuda od drugih klubova...

>> Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista <<

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Bekrija
Bekrija
11:47 14.05.2012.

Franjo Udovičić pa ne možeš pobjeći od svojih korijena, mora ti biti ugodno u domovini tvoga oca :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije