Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR O HRVATU

Udarili iz vedra neba: 'Bili smo toliko glupi da smo vjerovali u Niku Kovača'

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.12.2020.
u 17:11

"Najbolje što je Kovač uradio tijekom godine i pol u Bayernu je pjevanje '99 Luftballoons' na karaokama"

SB Nation, blogerska mreža u sklopu koje djeluje Bavarian Football Works, objavio je tekst u kojem se kaje zbog pogrešnih procjena o Niki Kovaču nakon što je bivši hrvatski izbornik preuzeo Bayern.

SB Nation, koji na Facebooku prati gotovo 1,5 milijun ljudi, na početku je pisao da je Kovač pravi izbor za Bayern, a sada se zbog toga posipa pepelom iako je Hrvat bio preuzeo bavarski klub prije dvije i pol godine. Evo što piše u tekstu:

"Bili smo previše glupi da bismo tada shvatili da:
- vodstvo Bayerna nije mu omogućilo igrače koji su mu trebali za njegov sustav igre
- vodstvo Bayerna nije mu dopuštalo da ima svoj sustav igre
- Kovač u Bayernu nikad nije u potpunosti uspio uklopiti mlađe i starije igrače
- Kovač nikad nije prihvatio Bayernov klasični stil 4-2-3-1
- Kovač ne napravio fatalnu pogrešku što nije cijenio Thomasa Mullera, a to je uništilo momčad
- najbolje što je Kovač uradio tijekom godine i pol u Bayernu je pjevanje '99 Luftballoons' na karaokama", stoji u tekstu.

Podsjećamo, Kovač je s Bayernom osvojio trostruku krunu – prvenstvo, kup i superkup. No, nakon toga je dobio otkaz jer je momčad upala u lošu seriju. Bivši hrvatski izbornik danas vodi Monaco.
 

Ključne riječi

Komentara 30

BL
blekpanther
17:57 26.12.2020.

Vaš veliki problem je što se Niko i Robert nisu nikada odrekli onog što su osjećali (hrvatstva) a mogli su biti Bosanci i Nijemci! Žao mi je ali se morate sa.tim nositi i to do smrti!

CA
cortesova arkebuza
17:45 26.12.2020.

Nikina najveća greška je da je bio trener u selendri zvanoj Munchen. Činjenica je da je bio alternativa, treći izbor nakon što Bayern nije uspio dovesti trenere koje je želio. Ili ti nisu htjeli doći u selendru. Uz sve otpore od početka, medijske i one u liku i djelu rummenigea imao je i karticu koja je redovito zvala novinare žutog pamfleta zvanog bild. Žutilo u stilu najgorih engleskih tabloida. Ta krtica je vrlo vjerojatno bio baš muller, namjerno malim slovima. Uz sve to osvojio je sa kljastim Bayernom duplu krunu u sezoni gdje su mu igrači došli sa SP mentalno satrani povijesnim ispadanjem Njemačke u grupi još. Uz sve trebalo je pomladiti momčad a baš je Gnabry kod Kovača postao standardan. Očekujem od stranog medija a VL to je, nije hrvatski medij, da ovo se pljucanje nastavi jer Austrijancima je i u cilju najgore susjedima želieti,samo loša Hrvatska je za njih dobra Hrvatska. Ovakve pamflete. E uzimam za ozbiljno, mulj koji novinarstva nije vidjelo. Zamisli., na blogu je pisalo. Pa naheben vam se mater, austrijska gamadi. Krepayte sa onima koji vas plaćaju. Niste našim trenerima ni do gležnja, profesionalni pljuvachi.

Avatar majkuvam
majkuvam
17:41 26.12.2020.

Nikad prije Nike Kovača Bayern fizički nije bio spremniji.Napornii treninzi su im vjerojatno smetali a na kraju je cijela ekipa pa i Flick od toga profitirala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije