Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SLABA JE KARIKA'

Udar na vatrenog: Govori da je najbolji na svijetu, a momčad je bolja bez njega!

Luka Modrić i Dejan Lovren
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
06.09.2018.
u 10:40

I bez hrvatskog braniča redsi su sjajno krenuli u novu sezonu te na startu Premier lige upisali maksimalnih 12 bodova iz četiri utakmice.

Dejan Lovren ove sezone još nije zaigrao za Liverpool, a razlog su problemi s trbušnim mišićem.

I bez hrvatskog braniča redsi su sjajno krenuli u novu sezonu te na startu Premier lige upisali maksimalnih 12 bodova iz četiri utakmice.

Lovrena je jako dobro zamijenio Joe Gomez, pa hrvatskog braniča čeka novo dokazivanje da se nametne treneru Jürgenu Kloppu. Da je pred njim težak zadatak, smatra bivši igrač redsa Craig Bellamy.

– Lovren je igrao finale Svjetskog prvenstva i Lige prvaka te će vam reći da je među najbolji na svijetu. Ali, nisam siguran u to – rekao je Bellamy pa dodao:

– Gledajući Liverpool, čak i na putu do finala Lige prvaka, moja najveća briga bili su Lovren i vratar. On je slaba karika momčadi, možda bi momčadi bilo bolje bez njega.

>> Pogledajte i ekskluzivan razgovor s čovjekom kojem su vatreni promijenili život

Komentara 47

MI
mirotvorac
11:12 06.09.2018.

Jesu li ovo srbijanske novine?

PR
prajdali100
11:18 06.09.2018.

Ovaj Majdak je dno dna.Sram ga bilo.Pa idi u Politiku ili Tv Pink, izgleda da ti je tamo mjesto.

TR
tretez
11:06 06.09.2018.

Uredništvo VL, ovo je članak o vama. Prozirno do dna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije