Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan završetak

Udala se jedna od najljepših tenisačica, pogledajte kako je blistala u vjenčanici

Caroline Wozniacki
Foto: Press Association/Pixsell
1/9
18.06.2019.
u 09:49

Danska tenisačica svojedobno je već bila jednom nogom u braku, ali ju je dragi odlučio ostaviti ispred oltara

Caroline Wozniacki, prekrasna 28-godišnja tenisačica koja se trenutačno nalazi na 14. mjestu WTA liste, udala se u subotu u Toskani za nekadašnju NBA zvijezdu, 36-godišnjeg Amerikanca Davida Leeja.

Među 120 gostiju bilo je jako mnogo poznatih imena iz svijeta sporta, među njima u ulozi djeveruše i Serena Williams, a Dankinju je do oltara ispratio njezin otac.

Caroline Wozniacki
1/10

Par se upoznao u Miamiju prije tri i pol godine na večeri koju je organizirao zajednički prijatelj, a Italiju su odabrali za svečani dan jer su ondje proveli dosad najljepši zajednički godišnji odmor.

Wozniacki je svojedobno bila zaručena za igrača golfa Roryja McIlroya, no veza je otišla kvragu odmah nakon što je par počeo dijeliti pozivnice za vjenčanje. 

McIlroy je sirotu djevojku ostavio uz objašnjenje da je u posljednji trenutak shvatio da nije spreman za brak, ali srećom se uspjela oporaviti i nastaviti sa životom nakon slomljena srca.

Dapače, 2018. godine osvojila je svoj prvi Grand Slam turnir, Australian Open.

Uz opasku da je ovo bio najljepši vikend njezina života, na Instagramu je prije nekoliko sati podijelila i prve fotografije s vjenčanja. Možete ih pogledati OVDJE.

 

 

 

Komentara 2

GR
grodar
11:10 18.06.2019.

kakve su onda ostale

BI
Bilstein
10:24 18.06.2019.

lijepa je dok se ne nasmije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije