Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz u Skoplju

Učitelj Červar nadmudrio učenika: Metalurg - Zagreb CO 33:26

'11.03.2012., Varazdin - Utakmica 20. kola SEHA regionalne rukometne lige izmedju RK Croatia Osiguranje Zagreb i RK Metalurg Skopje. Lino Cervar, trener Metalurga i Slavko Goluza. Photo: Vjeran Zganec
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
26.10.2012.
u 20:26

Makednosku momčad predvodio je Kozlina sa sedam pogodaka, a Vugrinec je dodao šest

U sedmom kolu SEHA lige Metalurg je u Skoplju pobijedio Zagreb CO 33:26. Trener makedonske momčadi Lino Červar tako je nadmudrio svog učenika Slavka Golužu. Najbolji kod zagrebaša bio je Stepančić koji je postigao sedam pogodaka, a Marić i Mandalinić po pet. Makednosku momčad predvodio je Kozlina sa sedam pogodaka, a Vugrinec je dodao šest.

Zagrebu je ovo bio prvi poraz, a podsjetimo da su s Vardarom u drugom kolu igrali 25:25.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije