Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podigla se prašina

Neće valjda to učiniti našem Luki Modriću, bilo bi to vrlo ružno od Reala

Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
24.04.2019.
u 09:47

Trener Zinedine Zidane oduvijek je želio Hazarda u svojoj momčadi i sada će mu dati sve što traži. A prvo na čemu bi mogao inzistirati jest broj na dresu

Luka Modrić bio je sretan kada je prije nekoliko mjeseci obnovio ugovor s madridskim Realom. Za hrvatskog kapetana ozbiljno je zagrizao Inter, ali je predsjednik Florentino Perez brzo shvatio namjeru Talijana i Luki povećao plaću.

Najbolji igrač svijeta i dalje je jedan od najplaćenijih Realovih igrača, ali nakon slabe sezone u kojoj je ''kraljevski klub'' ostao bez trofeja u Madridu razmišljaju o promjenama. Posljednja informacija koja je stigla s Bernabeua neće se svidjeti Hrvatu.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Naime, gotovo sve je dogovoreno oko transfera Edena Hazarda iz Chelseaja. Vijest o dolasku 28-godišnjeg Belgijca u Madrid podigla je prašinu u Realovoj svlačionici.

Trener Zinedine Zidane oduvijek je želio Hazarda u svojoj momčadi  i sada će mu dati sve što traži. A prvo na čemu bi mogao inzistirati jest broj na dresu.

No to ne bi bio problem da taj broj već neko vrijeme ne nosi naš Modrić. Naime, i Hazard u Chelseaju nosi dres s brojem deset!

Stigne li Belgijac u Madrid i ostane li pri svojoj želji da Luki ''uzme'' desetku, hrvatski veznjak vjerojatno će napustiti Real.

>> Pogledajte što voze hrvatski reprezentativci

Luka Modrić
1/17

Bilo bi to vrlo ružno od Madriđana, jer im je Luka od svog dolaska 2012. donio mnogo radosti. Modrić je s Realom osvojio četiri Lige prvaka, jedan naslov španjolskog prvenstva i jedan Kup kralja.

U Interu ga čekaju raširenih ruku!

Komentara 6

Avatar Melankolija
Melankolija
10:02 24.04.2019.

Nema sanse da Ballon d'Or-u skidaju dres. Ako se to dogodi, pakuj kofere Luka, ali ne zatvaraj guzicom vrata, budi gospodin.

MA
marko04
11:45 24.04.2019.

Broj nije bitan, bitan je igrac kao covjek i njegova igra!

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:58 24.04.2019.

Samo CR7 i Messi imaju svoj broj, ostali onaj koji im dodijeli trener !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije